7.4 C
București
vineri, 19 aprilie, 2024

Compania Salubrizare demarează o amplă acțiune de curățenie pe raza administrativ teritorială a Sectorului 5 din București

Acțiunea va include atât zonele cu trafic, cât și zonele dintre blocuri

Compania Salubrizare, operatorul ce menține Sectorul 5 la standarde înalte în materie de curățenie, a anunțat că va începe oficial de astăzi, 01.04.2024, o amplă acțiune de salubrizare pe raza administrativ teritorială a sectorului 5.

Acțiunea va include atât zonele cu trafic cât și zonele dintre blocuri, totul pentru a asigura un ambient curat și respirabil pentru cetățenii din sector.

”Salubrizare Sector 5 S.A. rămâne aliatul de încredere pentru un sector curat, în plină dezvoltare în ton cu primăvara și cu Sărbătorile Pascale ce bat la ușă”

Echipa societății SALUBRIZARE SECTOR 5 S.A., de la mic la mare. Așa cum transmitem de fiecare dată, prin campanii de conștientizare, evenimente comunitare de curățenie, promovarea reciclării și colectării selective, educație ecologică în școli și campanii de plantare de arbori, putem contribui la salubrizarea sectorului 5, asigurând astfel un mediu benefic copiilor noștri, totul pentru un viitor la cote maxime”, se arată în comunicatul publicat de societate.

Echipele rămân pe teren 24/7

În egală măsură, reprezentanții societății au anunțat că, în perioada următoare, echipele vor fi pe teren 24/7 pentru a asigura servicii de tipul curățeniei stradale, măturatului mecanizat, colectării și transportării deșeurilor.

De asemenea, societatea se va ocupa și de reîmprospătarea zonei, prin servicii de o calitate superioară.

Cu fiecare campanie și eveniment comunitar, promovăm nu doar curățenia, ci și reciclarea, colectarea selectivă și educația ecologică. Împreună, putem crea un mediu sănătos pentru copiii noștri și pentru viitorul lor”, au mai transmis membrii societății Salubrizare Sector 5 S.A.

Latest news
știri