15 C
București
joi, 28 martie, 2024

O nouă campanie de sterilizare, organizată de asociația Casa lui Patrocle

Asociația Casa lui Patrocle continuă campaniile de sterilizări: pentru câinii comunitari și pentru câinii salvați de pe stradă.

Trebuie să știm că sunt foarte multe familii care adoptă, salvează și se implică, dar care nu-și permit, financiar, o sterilizare.

Membrii asociației au încheiat cu succes o campanie în Salcea, dar nu se opresc aici și vor continua cu Gura Humorului, oraș din județul Suceava.

Într-un anunț postat pe contul de socializare, Asociația Casa lui Patrocle a precizat că targetul este de 100 câini sterilizați, iar planul poate deveni realitate și cu sprijinul urmăritorilor, al oamenilor care vor dona.

Casa lui Patrocle: ”Dăruiți pentru sterilizări!”

NU există fonduri de la stat! Nici de la primării! Tot ceea ce facem este DOAR cu ajutorul vostru! Mulțumim prietenului nostru Cosmin Manolache care a deschis acum acest fundraising! De aceea, vă invităm la fapte bune!”, au scris membrii asociației pe contul de Facebook.

Aceștia au mai precizat că, în cursul lunilor trecute, au mai facut o campanie de sterilizare in Salcea, care a mers excelent. Atunci, au fost sterilizați 100 de caini și pisici.

Și pentru că a mers bine și este necesară sterilizarea animalelor pentru a salva animalele, vă invit încă o dată să donați pentru cei de la Casa lui Patrocle, pentru a începe o altă campanie de sterilizare, tura această în Gura Humorului. Goal-ul este de 15.000 de RON, dar niciodată nu strică mai mult! Helping all those in need!”, au explicat inițiatorii campaniei.

De asemenea, este importat de știut că Facebook acoperă comisioanele de procesare. Astfel, 100% din donaţie merge către organizaţia non-profit.

În momentul de față, a fost strânsă suma de 300 de lei, șase persoane alegând să facă o schimbare pentru cei ce nu cuvântă.

Latest news
știri