11.1 C
București
vineri, 26 aprilie, 2024

Mai mulți copii din Brașov au sărbătorit 1 Iunie vizitând cățeii din Adăpostul Public Stupini

Adăpostul colaborează cu organizații și asociații de protecție a animalelor, precum și cu autoritățile locale, pentru a îmbunătăți situația animalelor fără stăpân și a promova responsabilizarea comunității în ceea ce privește îngrijirea și protecția animalelor

Adăpostul Public Stupini – Serviciul Gestionarea câinilor fără stăpân din Brașov a precizat că, de Ziua Copilului, mai mulți copii din Brașov au fost alături de căței, ofierindu-le mângâieri și învățând despre protecția animalelor fără stăpân.

Adăpostul Public Stupini – Serviciul Gestionarea câinilor fără stăpân din Brașov: ”Astăzi a fost magie, a fost una dintre acele zile care te face să mergi mai departe și să prinzi putere!”

Astăzi a fost despre puritate, minune, înțelegere și educație! Am sărbătorit copiii și cățeii din adăpost, cele mai pure suflete pline de bunătate, empatie și inocență! Am reușit cu greu să selectăm doar aceste poze pentru că realitatea a fost una mult mai frumoasă!”, se arată în comunicatul publicat pe contul de Facebook.

Reprezentanții adăpostului au precizat că 40 de copii au venit la adăpost, cu mic și mare, părinți, bunici și chiar cu bebeluși.

Vizitatorii au interacționat cu o parte dintre cățeii din adăpost, i-au mângâiat, le-au oferit atenție și au învățat ce înseamnă reciclarea și de ce este ea importantă, atât pentru oameni, cât și pentru animale

Adăpostul Public Stupini – Serviciul Gestionarea câinilor fără stăpân din Brașov le-au transmis mulțumiri partenerilor de la Asociatia Milioane de Prieteni, Fin-Eco S.A pentru cadourile oferite copiilor și pentru educația în ceea ce privește protecția mediului și Gărzii de Mediu Brașov pentru toată susținerea.

Adăpostul din Brașov este o instituție responsabilă cu gestionarea și protecția animalelor fără stăpân din zona Brașovului, oferindu-le adăpost, îngrijire și posibilitatea de adopție.

Adăpostul este destinat în principal câinilor și pisicilor, care sunt preluate de pe străzi.

Latest news
știri