6.2 C
București
miercuri, 6 decembrie, 2023

Zero Waste: un magazin din București oferă transport gratuit pentru produsele eco

Până pe 5 octombrie, magazinul asigură livrare gratuită la comenzile online de produse prietenoase cu mediul

Transport gratuit în această perioadă, la comanda online de produse prietenoase cu mediul: magazinul Zero Waste București anunță că până pe 5 octombrie, oferă transport gratuit pentru toate comenzile de produse fără plastic.

Zero Waste încurajează livrarea produselor cu ajutorul bicicletei

Fiecare comandă plasată în această perioadă va beneficia de transport gratuit în toată țara, cu excepția livrărilor în București (unde produsele vor fi livrate, în continuare, pe bicicletă).

Bucureștenii au acum posibilitatea să facă pasul către un stil de viață mai sustenabil, contribuind la protejarea mediului și la reducerea deșeurilor de plastic.

Magazinul Zero Waste din București oferă, până pe 5 octombrie, transport gratuit pentru toate comenzile de produse eco, de la alimente vrac la articole de îngrijire personală.

Produsele vin ambalate în mod sustenabil și sunt concepute pentru a ajuta oamenii să aducă schimbări pozitive în ceea ce privește mediul înconjurător

Un moment oportun pentru a face trecerea la produse prietenoase cu mediul, contribuind totodată la reducerea deșeurilor de plastic. La Magazin Zero Waste găsești o gamă variată de produse, de la alimente vrac până la produse de îngrijire personală, toate ambalate sustenabil și pregătite să te ajute să faci schimbări pozitive în viața ta de zi cu zi. Vizitează magazinul nostru online și începe să faci cumpărături curate chiar de astăzi! Noi îți vom pregăti și livra cumpărăturile responsabil, cu și pentru natură”, au transmis reprezentanții magazinului.

Latest news
știri