21.5 C
București
luni, 20 mai, 2024

AISBERG în formă de PENIS, surprins de un fotograf din DILDO, în Golful CONCEPȚIEI

Mama Natură pare a transmite mesaje celor care o tratează prost

Astfel, într-o întâmplare demnă de filmele de comedie, un aisberg gigant în formă de penis a fost văzut plutind în apele canadiene. Acesta a fost imortalizat de de un bărbat din orășelul canadian Dildo (nu, nu este o glumă!). Zona în care acesta l-a descoperit poartă, la rândul ei, un nume „potrivit:” „Conception Bay” („Golful Concepției”)

„Dickie berg” a fost descoperit întâmplător. De un fotograf din Dildo. În Golful Concepției

Aisbergul a fost supranumit „dickie berg” de către primii internauți care au reacționat, arată publicația australiană perthnow.  Acesta a fost estimat a avea peste nouă metri înălțime. 

„Dickie berg” a fost descoperit în largul coastei Newfoundland, în zona cunoscută sub numele de Conception Bay („Golful Concepției”), întâmplător. 

Fotograful Kenneth Pretty călătorise 25 de minute, din orașul său natal, Dildo, până la Harbour Grace. Scopul vizitei sale era de a fotografia numeroasele aisberguri care treceau prin zonă.  Acesta a declarat că nu s-a gândit niciodată că va da, însă, peste… așa ceva. 

Pretty a povestit că a observat că aisbergul avea o formă ciudată. Nu și-a dat seama exact cu ce semăna, însă, spune fotograful.

Foto: Kenneth Petty, Facebook

Intrigat, acesta s-a folosit de drona sa pentru a elucida misterul curioasei forme

Odată ce a examinat imaginile surprinse cu ajutorul acesteia, a știut că desoperirea sa va provoca furori.

Petty a declarat pentru CBC că fotografia a stârnit multe reacții, din cauza asemănării ei cu… „o parte a anatomiei masculine.” 

Acesta a postat primele  fotografii cu „dickie berg” pe pagina sa de Facebook pe 27 aprilie. Acestea au adunat rapid peste 1000 de aprecieri, 6000 de distribuiri și sute de comentarii.

Fotografiile aisbergului în formă de falus au devenit, astfel, virale

Ele s-au răspândit rapid în Canada, dar și în întreaga lume. Pretty a spus, într-o postare pe Facebook, că și-a petrecut încă o zi trimițând mesaje simultane unor reporteri din Singapore, Spania, Germania și Taiwan.

Din păcate, „dickie berg” s-a prăbușit, între timp. Mai precis, aisbergului în formă de penis i-a căzut vîrful. Comentariile celor care l-au apreciat, citate de perthnow, arată că acesta va rămâne, însă, nemuritor.

„Alertați presa: mamutul Dickie Berg a fost văzut migrând înapoi în patria sa, din Dildo, NL”, a scris Amanda JG.

„Nu că dimensiune ar conta, dar… este uriaș!” a adăugat Tammy Cw.

„Și acesta este doar vârful… aisbergului”, a glumit Jade Way.

„De obicei, este mai mic de atâta când e frig”, a râs Emrah Tunç.

spot_img
Latest news
știri