14.5 C
București
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Tupeu: prințul care l-a ucis pe Arthur cere despăgubiri 1 milion de euro (Video)

Prințul Emanuel von und zu Liechtenstein a dat în judecată Agent Green. Acesta cere despăgubiri uriașe, în valoare de 1 milion de euro.

Mai mult, prințul a declarat că și-ar fi găsit un aliat român în acest demers, prințul Dimitrie Sturdza. Cu toate acestea, Gabriel Păun, liderul Agent Green a declarat că nu a primit nicio citație, iar Prințul Sturdza nu ar fi fost implicat în uciderea ursului Arthur.

Marius Tucă a vorbit despre proces cu președintele Agent Green, Gabriel Păun. ”Prințul Dimitrie Sturdza și Prințul Emanuel de Lichtenstein cer despăgubiri uriașe ONG-ului Agent Green. De unde până unde a aparut în peisaj Dimitrie Sturdza?”, a întrebat Marius Tucă.

Prețul tupeului: 1 milion de euro. Gabriel Păun, liderul Agent Green: ”Pur și simplu am supărat vânătorii”

Am citit și eu articolul de origine de la o publicație din Mureș, probabil locul de baștină al prințului, si am discutat cu avocata noastră. În primul rând, n-am primit nici la mine acasă, n-a venit nimic, nicio citație, n-a venit nici la adresa asociației, n-am găsit pe niciun portal de justiție. Nici nu vreau să-l provoc, avem destule procese. Cu prințul Sturdza ne-am intalnit la Balc, la vânătoarea lui Țiriac, acum vreo zece ani. Prințul Sturdza nu a avut nicio treabă cu omorârea ursului uriaș din Covasna. Pur și simplu am supărat vânătorii. Domnia sa nu are niciun argument legal pentru a mă dea în judecată pe mine sau pe Organizația pe care o reprezint”, a explicat Gabriel Păun la „Marius Tucă Show”.

Gabriel Păun, cunoscut ca „Agent Green”, a fost activist ecologist pe toate continentele

Gabriel Păun este liderul Agent Green, este omul care a schimbat, schimbă și va schimb legi și vieți.

În cadrul unui interviu publicat în urmă cu 5 ani, fondatorul Agent Green a declarat că iubește deopotrivă pădurea şi animalele și că luptă pentru protecția lor.  

Este o onoare să lupt pentru ele şi o fericire absolută să le vizitez”, a declarat, la acel moment, Gabriel Păun.

Conform Aleph News, DNA a deschis dosar penal pentru abuz in serviciu în cazul uciderii ursului Arthur. Procurorii anchetează, in rem, modul în care au fost efectuate derogările pentru a fi împușcat animalul, conform unui răspuns transmis de Direcția Națională Anticorupție (DNA), la solicitarea publicației.

Sursa foto

Latest news
știri