11.5 C
București
vineri, 29 martie, 2024

Un fermier a descoperit că una dintre găinile sale a adoptat trei pui de pisică

Când un fermier a auzit niște sunete ciudate provenind din cuibarul cu pui, s-a temut că păsările ar putea fi în pericol.

Dar, la o inspecție mai atentă, fermierul și soldatul kurd Goran A Surchi și-a dat seama că ”inamicii” miaună.

Bărbatul nu a reușit să localizeze de unde proveneau exact sunetele, dar, la scurt timp, a descoperit că una dintre găinile sale a adoptat trei pui adorabili. Nu este vorba de pui de găină, ci… de pisică.

Pisicuțele orfane au fost, cel mai probabil, aduse de către mama lor în hambar, unde s-au aciuiat lângă o cloșcă care a oferit dragostea și căldura unui părinte surogat.

Din nefericire, mama pisoilor se înecase într-un lac lângă fermă”, a povestit bărbatul.

Sursă foto: digi-animalworld.tv

Acesta a fost surprins să vadă că găina a înțeles cumva faptul că pisoii sunt orfani și a decis să-i adopte. Goran a împărtășit scenele incredibile pe TikTok, iar, într-un timp record, filmulețul a devenit viral.

Videoclipul a fost vizionat de peste 300.000 de ori, internauții adăugând mii de comentarii și de distribuiri.

Cloșca a adoptat trei pui orfani, iar fermierul a decis să-i păstreze

De ceva vreme, auzeam un mieunat venind din coșul cu pui și eram curios să știu ce se întâmplă, deoarece păsările noastre ar fi  putut fi în pericol”, a mărturisit Goran.

Când mi-am dat seama că mieunatul venea de sub cloșcă, am decis să-l înregistrez pentru a nu rata acest moment unic și, spre surprinderea mea, acolo erau trei pisoi frumoși. Mai târziu, am găsit-o și pe mama pisoilor. Din păcate, s-a înecat într-un lac de lângă fermă”.

Bărbatul, care trăiește în Erbil, în regiunea de nord-est din Irak, a decis să nu despartă noua ”familie”, astfel că găina se va ocupa de pui până vor crește.

Latest news
știri