16.3 C
București
sâmbătă, 18 mai, 2024

Voluntarii sunt așteptați la o nouă acțiune de ecologizare în Parcul Natural Văcărești

Administraţia Parcul Natural Văcăreşti va pune la dispoziţie tot ce este nevoie pentru ecologizare

O nouă acțiune de ecologizare va fi desfășurată în Parcul Natural Văcărești.

Potrivit anunțului făcut de primarul Capitalei, Nicuşor Dan, sâmbătă, între orele 09.00 şi 12.00, va fi organizată o acţiune de ecologizare a Parcului Natural Văcăreşti la care pot participa voluntari.

În egală măsură, Nicușor Dan a transmis că, pentru ca Delta Văcăreşti să rămână un loc curat şi primitor pentru toţi vizitatorii, dar şi pentru animalele care trăiesc aici, este nevoie de curăţarea deşeurilor.

Pentru astfel de acţiuni de ecologizare este nevoie de sprijinul voluntarilor, fiind o suprafaţă foarte mare de teren

Administraţia Parcul Natural Văcăreşti va pune la dispoziţie tot ce este nevoie pentru ecologizare: mănuşi, cleşti, dezinfectanţi, apă. Împreună putem contribui la menţinerea curăţeniei în oraşul nostru!”, a declarat Primarul Municipiului București.

Administraţia parcului a subliniat, la rândul său, că acţiunea de curățenie reprezintă un beneficiu pentru comunitate şi mediul înconjurător

Este momentul să acţionăm şi să ne asigurăm că acest refugiu natural rămâne un loc curat şi primitor pentru toţi vizitatorii şi locuitorii săi nevorbitori. Primăvara este aici, dar cu ea vine şi o provocare: multe deşeuri rămân ascunse printre vegetaţia densă. Haideţi să profităm de această perioadă înainte ca frunzişul să ascundă ceea ce nu vrem să vedem. Noi oferim tot ce aveţi nevoie pentru ecologizare: mănuşi, cleşti, dezinfectanţi, apă şi, desigur, brioşe pentru a ne ţine energizaţi”, a transmis sursa citată, pe aceeaşi reţea de socializare.

spot_img
Latest news
știri