34.9 C
București
luni, 8 iulie, 2024

Începe cea de-a XI-a ediție a concursului de reciclare creativă a dozelor din aluminiu Can Art&Design Festival

Dozele de aluminiu pot deveni adevărate opere de artă și instalații spectaculoase

A fost dat startul înscrierilor pentru cea de-a XI-a ediție a concursului de reciclare creativă a dozelor din aluminiu Can Art&Design Festival, o inițiativă a Asociației Alucro.

Can Art&Design Festival este o competiție unică, derulată anual, ce îmbină arta și designul cu un puternic mesaj ecologic.

De asemenea, Can Art&Design Festival (CADF) face parte dintr-o amplă acțiune la nivel național prin care se urmărește conștientizarea și responsabilizarea publicului larg cu privire la acest tip de material reciclabil.

 Concursul Can Art&Design Festival este dedicat atât artiștilor profesioniști, cât și pasionaților de artă

Competiția promovează utilizarea creativă a dozelor de aluminiu, transformându-le în adevărate opere de artă și instalații spectaculoase.

În egală măsură, organizatorii au precizat că acest concurs oferă participanților oportunitatea de se a se înscrie pentru una dintre cele trei categorii competiționale:

  • Tablouri M (dimensiuni minime 50 x 70 cm);
  • Tablouri XL (dimensiuni minime 80 x 90 cm);
  • Sculpturi sau instalații (dimensiuni minime H 100 cm);

Termenul limită pentru înscriere este 30 august 2024

Pentru toate cele trei categorii, participanții pot reprezenta o idee proprie sau pot realiza o replică /reinterpretare a unei opere celebre, materialul esențial folosit în realizare fiind doza din aluminiu.

Înscrierea în competiție se face după realizarea lucrării, prin completarea formularului disponibil pe site-ul organizației, oferind o descriere tehnică și artistică a lucrării, însoțită de imagini ale acesteia.

spot_img
Latest news
știri