20 C
București
luni, 29 aprilie, 2024

Bucureștiul alocă 27 de milioane de lei pentru deratizare și dezinsecție

Tratamentele vor fi aplicate periodic, începând cu luna ianuarie

27 de milioane de lei reprezintă bugetul pe care îl va aloca Bucureştiul pentru deratizare și dezinsecție, în anul 2024.

Potrivit declarațiilor făcute ieri, 4 ianuarie, de Primarul General al Capitalei, tratamentele de deratizare şi dezinsecţie vor fi aplicate periodic începând cu luna ianuarie, în parcuri, grădini, locuri de joacă, pieţe şi târguri.

De asemenea, vor fi aplicate şi pe terenuri aferente şcolilor, grădiniţelor, spitalelor şi blocurilor de locuinţe, în subsolurile acestor clădiri, precum şi în cămine şi canale aferente reţelelor edilitare.

Tratamentele de deratizare și dezinsecție sunt gratuite și vor fi aplicate la cererea asociaţiilor de proprietari

Nicuşor Dan a adăugat că substanțele vor fi aplicate în mod gratuit, la cererea asociaţiilor de proprietari, tratamente împotriva gândacilor în subsolurile blocurilor de locuinţe.

Sunt bugetate 9.000 de astfel de intervenţii, iar solicitările pot fi formulate online pe site-ul www.adiddd.ro.

Bucureștiul va beneficia și de 300 de intervenţii pentru tratamente împotriva viespilor

De asemenea, au fost incluse 300 de intervenţii pentru tratamente împotriva viespilor. Şi acestea se vor face gratuit tot la solicitarea asociaţiilor. Programul Unitar de Acţiune (PUA) pentru Deratizare, Dezinsecţie şi Dezinfecţie pentru anul 2024 a fost adoptat în şedinţa de Consiliul General la finalul anului”, a transmis Primarul General al Capitalei, într-o postare publicată pe contul de Facebook.

Latest news
știri