22.2 C
București
duminică, 5 mai, 2024

Banca pentru Alimente Cluj a premiat 42 de ong-uri care luptă împotriva risipei alimentare

În egală măsură, organizațiile au fost premiate pentru implicarea în distribuirea alimentelor către persoanele nevoiașe

În cadrul Galei Recunoștinței, Banca pentru Alimente Cluj a premiat 42 de organizații non-profit pentru contribuția lor la distribuirea alimentelor către persoanele în nevoie, transmite publicația Green Report.

Evenimentul a avut loc în prezența reprezentanților organizațiilor non-profit din regiunea în care Banca pentru Alimente Cluj își desfășoară activitatea. Este vorba despre județele Cluj, Sibiu, Bistrița-Năsăud și Alba.

Banca a recunoscut eforturile acestor organizații de a lupta împotriva risipei alimentare și sărăciei prin acordarea de diplome de ”Eroi ai comunității”.

Banca pentru Alimente Cluj i-a premiat pe donatorii care combat risipa alimentară și sărăcia

De asemenea, au fost sărbătoriți și „Ambasadorii Băncii pentru Alimente” – persoanele care au depus eforturi semnificative pentru a sprijini creșterea impactului.

Ne-am dorit să ne exprimăm recunoștința față de angajamentul lor ferm de a distribui alimente celor în nevoie. A fost o onoare pentru noi să le putem acorda titlul de „Eroi ai Comunității” pentru munca lor și ”Ambasadori ai Băncii pentru Alimente” persoanelor care au depus eforturi semnificative pentru a ne ajuta să creștem impactul”, se arată în comunicatul publicat pe contul de Facebook.

De la începutul înființării Băncii pentru Alimente Cluj în 2018, un total de 194 de organizații non-profit beneficiare au fost înregistrate.

Premiile au fost acordate atât organizațiilor non-profit, cât și persoanelor fizice

Am fost foarte bucuroși să putem premia organizațiile non-profit și persoanele fizice care au contribuit la activitatea noastră și au ajutat la distribuirea alimentelor către cei în nevoie. Fără acești parteneri și susținători, nu am fi putut avea un asemenea impact în lupta împotriva risipei și a sărăciei”, a declarat Andreea Bobiș, vicepreședinte executiv al Băncii pentru Alimente Cluj.

Latest news
știri