19.3 C
București
miercuri, 8 mai, 2024

Parcul IOR: reciclăm, ne jucăm și sărbătorim Ziua Mediului

Parcul IOR din Capitală devine, în acest weekend, locul unde putem sărbători, într-un mod inedit, o natură mai curată. Învățăm să reciclăm prin joc, mai ales că astăzi sărbătorim Ziua Mondială a Mediului Înconjurător.

Atât sâmbătă, cât și duminică, putem utiliza rucsacurile speciale ale voluntarilor Every Can Counts.

Reciclăm, ne autoeducăm și păstrăm curățenia, introducând cutii metalice de suc, bere și alte lichide în fantele rucsacurilor, cu încrederea că vor fi duse 100% la reciclat.

Anunțul a fost făcut, pe pagina de Facebook, de către Cristian China-Birta, antreprenor, consultant și blogger. Ideea a pornit de la inițiativa #EuropeanRecyclingTour2021, iar această acțiune nu are loc doar în România, ci și în alte 14 țări europene.

Sărbătorim natura, prin joc, în parcul IOR

În cadrul anunțului postat pe pagina de socializare, Cristian China-Birta a menționat și faptul că publicul va fi invitat sa participe la CAN GAMES, un puzzle de dimensiuni mari, prin care vor fi dezvăluite mesaje legate de reciclare şi eveniment.

Cei care reuşesc să găsească dezlegarea corectă într-un minut vor avea şansa de a câştiga premii speciale pe loc.

Dar mie tot faptul că se atrage atenția asupra reciclării îmi place. Sigur că cei pentru care reciclarea este ceva ce nu se leagă de ei de nicio culoare vor rămâne imuni la astfel de mesaje. Căci nici o poruncă divină nu i-ar putea scoate din nepăsarea lor (ca să nu îi zic mai rău…).

Dar există și cei care oricum fac asta deja, colectează selectiv și reciclează. Și pentru care astfel de acțiuni înseamnă o confirmare a faptului că e bine ce fac. Și că suntem mai mulți cei care gândim la fel”, a explicat, pe pagina de Facebook, Cristian China-Birta.

spot_img
Latest news
știri