18.4 C
București
miercuri, 8 mai, 2024

Agent Green începe vânătoarea de braconieri: persoana care va oferi dovezile legale de braconaj va primi 10.000 de euro

Prin această campanie, Agent Green intenționează să pedepsească orice act de braconaj sau de schingiuire/torturare al unui exemplar sălbatic din specia urs

Organizația Agent Green demarează o campanie de strângere de fonduri care are ca scop pedepsirea braconierilor.

Recompensa este de 10.000 de euro pentru a prinde braconierii urșilor: această sumă va fi oferită drept recompensă persoanei care va oferi dovezile legale necesare pentru a băga la pușcărie braconierii și/sau abuzatorii.

Cei interesați sunt invitați să doneze orice sumă își permit pentru a susține această strângere de fonduri inițiată de Agent Green.

Mai mult, oricine este încurajat să participe la vânătoarea de braconieri, indiferent dacă donează sau nu.

Agent Green: ”Fii erou pentru urși. Isteria fabricată de industria vânătorii de trofee, de politicienii care îi reprezintă și de presa de joasă speță a condus la situația din prezent care este fără precedent în România”

Membrii organizației au atras atenția că, dintr-o specie strict protejată și emblemă a țării, ursul a fost transformat forțat în inamicul public numărul unu al țării.

În realitate, ursul este victimă a persecuției, degradării habitatului și a schimbărilor climatice.

”Recompensa pe care o vom oferi este o palmă dată autotităților părtașe la acest măcel și o lecție pentru toți braconierii și abuzatorii care să descurajeze acest fenomen complet scăpat de sub control”

Dacă vom strânge mai mulți bani atunci vom da mai multe recompense. Fondurile strânse vor rămâne în contul Agent Green până când un erou/o eroină va aduce dovezile cu fapta, identitatea făptașului (nume/prenume sau fața în clar și/sau CNP) însoțite de locul și data actului de braconaj sau de schingiuire/torturare al unui exemplar sălbatic din specia urs (Ursus arctos)”, se arată în comunicatul publicat de Agent Green.

spot_img
Latest news
știri