32.5 C
București
luni, 8 iulie, 2024

Modernizare urbană și grijă pentru spațiile verzi: Primăria Sectorului 5 a început demolarea construcțiilor ilegale, cu scopul de a realiza noi locuri de parcare

Construcțiile au ocupat domeniul public timp de 30 de ani

Într-o acțiune de amploare, Primăria Sectorului 5 din București a anunțat astăzi, 5 iulie, că  a început deja demolarea construcțiilor ilegale care au ocupat domeniul public timp de 30 de ani pe strada Buzoieni.

Prin urmare, echipa Infrastructură 5 a precizat că echipele sunt mobilizate pe teren pentru a realiza reparațiile necesare ale carosabilului, trotuarelor și evacuarea reziduurilor pentru viitorul proiect.

Aceste lucrări sunt parte a unui proiect major de modernizare urbană, vizând construcțiile neautorizate care au obstrucționt dezvoltarea infrastructurii și au afectat estetica urbană. Proiectul include crearea unor noi locuri de parcare. Demolarea acestor construcții va deschide calea pentru un proiect important care va aduce beneficii semnificative comunității noastre”, se arată în comunicatul publicat de reprezentanții companiei Infrastructură 5.

Demolarea include crearea unor noi locuri de parcare și îmbunătățirea infrastructurii rutiere! Într-un oraș atât de aglomerat, cetățenii au nevoie de spațiu pentru ei și pentru a-și putea parca autovehiculele

Șmecherii de Buzoieni nu mai există! Din motive absolut legale, am demolat construcțiile ilegale care au stricat aspectul și confortul urban al acestei zone. Vom înlocui urâtul cu placutul! Vom crea o zonă de promenadă, vom amenaja parcări și locuri de joacă, vom planta arbori și vom readuce natura în mijlocul cetățenilor”, a declarat primarul Cristian Popescu Piedone.

Progres vizibil: Societatea Infrastructură S5 mobilizează echipa în teren pentru a acoperi necesitățile din mai multe zone ale Sectorului 5 și pentru a răspunde cu celeritate nevoilor cetățenilor!

Potrivit comunicatului societății, echipele Infrastructură S5 au intervenit pe străzile Petre Păun, Dumbrava Nouă, Pleșani, Făt Frumos, Intrarea Cisia, Cobadin, Moțoc, Bârcă și Calea Rahovei.

Toate lucrările aduc o plus valoare comunității prin aspectul modern și utilitatea acestora.

Echipa a lucrat pentru confecționarea rampelor pentru persoanele cu dizabilități

Mai mult, în cursul acestui an, societatea s-a ocupat de montarea gardurilor noi pentru a asigura siguranța locuitorilor și un aspect îngrijit al zonei, reparații trotuare nefuncționale pentru a asigura accesibilitatea și siguranța cetățenilor din zonă, iluminat public, schimbarea bordurilor vechi și efectuarea reparațiilor la intrările de bloc pentru a îmbunătăți aspectul și confortul locatarilor.

Lucrăm cu eficiență pentru bunăstarea și siguranța cetățenilor din sectorul nostru printr-o infrastructură modernă!”, au transmis reprezentanții companiei din București.

Parcul Sebastian – Oaza de verdeață urbană a Sectorului 5

Reamintim că, încă din primăvara acestui an, Parcul Sebastian beneficiază de un proces de modernizare realizat de către Primăria S5, la care a participat echipa Infrastructură S5, cu lucrări pentru iluminat stradal, montarea unor garduri noi, pavaj și alei.

Aceste modernizări au vizat atât îmbunătățirea infrastructurii existente, cât și adăugarea unor noi facilități menite să sporească confortul și atractivitatea parcului pentru toți vizitatorii.

spot_img
Latest news
știri