21.1 C
București
luni, 29 aprilie, 2024

Garda Națională de Mediu are un nou Comisar General Adjunct. Acesta este Marius Andrei Niță, cu o experiență de 13 ani în GNM

Acesta a activat în cadrul Gărzii De Mediu Suceava

Garda Naţională de Mediu are un nou Comisar General Adjunct, în persoana lui Marius Andrei Niță. Anunțul a fost luni, printr-un comunicat de presă postat și pe Facebook. Acesta, spun reprezentanții instituției, are o experiență de 13 ani în Garda Națională de Mediu.

„Săptămâna trecută, la conducerea Gărzii Naţionale de Mediu a fost numit un nou Comisar General Adj. Este vorba despre domnul Marius Andrei Niță. Cu o experienţă de 13 ani în Garda Naţională de Mediu aceasta este familiarizat cu problematica instituţiei noastre,” se arată în comunicat.

Legat de această numire, Comisarul General al Gărzii Naţionale de Mediu, Andrei Corlan, a declarat: “Salut completarea echipei de conducere GNM cu un nou Comisar General Adj şi mă bucur că această funcţie a fost ocupată de un profesionist, comisar de mediu încă din anul 2010. Consider că pentru a aduce îmbunătăţiri unui sistem, trebuie mai întâi să-l cunoşti. Tocmai de aceea, experiența acumulată pe toate palierele funcţiilor din cadrul instituţiei, de către domnul Niță, va aduce un aport semnificativ în atingerea obiectivelor Gărzii Naţionale de Mediu, pe care eu mi le-am asumat în calitate de Comisar General.”

Noul comisar general adjunct, experiență de 13 ani în Garda de Mediu Suceava

Marius Andrei Nită, noul Comisar General Adjunct, a declarat că experiența acumulată activând în Garda de Mediu Suceava îl va ajuta să participe la atingerea obiectivelor GNM.

“Sunt onorat de aceasta numire şi sunt bucuros la rândul meu că fac parte din această echipă de conducere a Gărzii Naţionale de Mediu, o echipă deşi tânără, cu foarte multă experienţă acumulată în domeniu. Cunoştinţele dobândite pe parcursul celor 13 ani de activitate neîntrerupta în Garda de Mediu Suceava, mă vor ajuta să pun umărul la atingerea obiectivelor instituţiei. Sunt familiarizat cu activitatea Gărzii Naţionale de Mediu şi cu legislaţia specifică, aşa încât îmi va fi foarte uşor să mă adaptez şi să mă integrez,” a declarat acesta.

Latest news
știri