11.3 C
București
vineri, 17 mai, 2024

VIDEO | Marcel Ciolacu, primul test drive cu noua Dacia Duster. Vești bune pentru cei care vor mașini românești prin Programul Rabla

Premierul Marcel Ciolacu s-a aflat astăzi la Mioveni, unde a făcut primul test drive cu noua Dacia Duster. La final primul-ministru al României a făcut și declarații de presă.

„Maşina mea, ca şi prim-ministru, din acest moment va fi Dacia Duster, a anunţat Marcel Ciolacu.

„Am fost impresionat de ceea ce am văzut, de nivelul de tehnologie, de nivelul de organizare. Nu poţi decât să feliciţi şi managementul şi faptul că concernul Renault continuă să investească pe această platformă industrială“, a punctat premierul.

„O să profit de această ocazie ca să fac un anunţ. Din acest moment, Guvernul României şi prim-ministrul României va folosi un singur brand, respectiv Dacia. Brandul Guvernului României trebuie să fie principalul producător de autoturisme“, a mai spus Ciolacu.

Ciolacu vrea Dacia Duster. Premierul promite prioritate pentru mașinile verzi

Marcel Ciolacu a vorbit, de asemenea, și de banii alocați prin Programul Rabla. Acesta a spus că mașinile făcute în România și cele verzi vor avea prioritate.

„Nu sunt de acord să mai dăm 10.000 de euro să-ți iei o mașină electrică de 200.000 de euro. Prefer la Programul Rabla să mergem pe mașinile produse în România. Prioritate au, normal, cele verzi și cred că astfel intrăm într-o normalitate“, a spus premierul.

Reamintim că noul Duster vine, în premieră, cu un motor hibrid.

spot_img
Latest news
știri