21 C
București
sâmbătă, 18 mai, 2024

VIDEO: Incendiu de proporții în Delta Văcărești!

Echipajele de pompieri se află la fața locului

Un incendiu deosebit de puternic a izbucnit astăzi, 8 februarie, în Delta Văcărești din Capitală.

Potrivit echipajelor de intervenție, incendiul ar fi izbucnit în jurul orei 14.30. În egală măsură, echipele au atenționat că există riscul de propagare.

Pompierii din București intervin de urgență pentru a stinge incendiul din Delta Văcărești: ”Sunt posibilități de propagare”

Pompierii din București au intervenit cu șase autospeciale de stingere și sunt în continuare la fața locului.

Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs în Delta Vacaresti, care se manifestă pe o suprafață de 1.5 hectare. Acționează opt autospeciale de stingere. Sunt posibilități de propagare din cauza vântului”, au transmis pompierii, potrivit Antena 3.

Mai multe imagini și întregistrări video au fost postate de martori pe diverse conturi de socializare.

În imaginile surprinse la fața locului se vede cum vegetația a fost cuprinsă de flăcări, iar un nor de fum se ridică dintr-o porțiune a parcului, fiind vizibil de la depărtare

Oamenii care locuiesc în zonă au fost sfătuiţi să rămână în locuinţe şi să se protejeze, deoarece fumul este toxic, iar aerul a devenit irespirabil. Mai multe autospeciale cu apă şi spumă intervin pentru ca focul să fie stins. Misiunea pompierilor este dificilă din cauza vântului. Momentan nu se ştie cauza care a dus la izbucnirea incendiului. Fumul dens şi gros este vizibil de la kilometri întregi”, scrie NEWS Info București pe contul de Facebook.

spot_img
Latest news
știri