11.7 C
București
miercuri, 16 octombrie, 2024

Uber a lansat opțiunea ”doar mașini electrice”

Opțiunea va fi disponibilă inițial în 40 de orașe

Uber introduce opțiunea ”doar mașini electrice” în 40 de orașe și lansează noi programe de sprijin pentru șoferii care folosesc vehicule electrice, relatează Engadget citat de publicația Descoperă.ro.

În Franța, noua opțiune Uber va fi lansată în toate orașele unde compania operează

În cadrul celui de-al doilea eveniment Go-Get Zero, Uber a anunțat inițiative pentru a promova sustenabilitatea, inclusiv o opțiune prin care utilizatorii pot solicita exclusiv mașini electrice.

Noua opțiune va fi disponibilă inițial în 40 de orașe, printre care New York, Los Angeles, Philadelphia și San Francisco, iar în Franța va fi lansată în toate orașele unde compania operează.

Tariful va fi similar cu cel al serviciului UberX

De asemenea, utilizatorii vor putea opta pentru mașini electrice disponibile rapid, inclusiv modele premium precum Lotus Eletre în Londra și Rivian R1 în SUA.

Pentru Uber Eats, compania va colabora cu piețele fermierilor din New York și Los Angeles pentru a oferi produse proaspete și va încuraja produsele ecologice.

Uber este o platformă de mobilitate care conectează utilizatorii cu șoferi pentru servicii de transport, livrare de mâncare și bunuri.

Fondată în 2009, compania a revoluționat industria transportului, oferind aplicații mobile pentru solicitarea rapidă a curselor și facilitând accesul la opțiuni de transport alternative.

spot_img
Latest news
știri