14.1 C
București
joi, 9 mai, 2024

Fotografii inedite: cum arată ora de vârf în Bangladesh

Aglomerație, blocaje și un trafic similar oricărei alte capitale, dar și haos: în capitala statului asiatic Bangladesh a fost surprinsă în fotografii ora de vârf, ora când cei mai mulți oameni se grăbesc să ajungă la locul de muncă.

Imaginile care au fost surprinse cu ajutorul dronei arată un canal navigabil care a fost blocat de bărci. Pentru a reuși să ajungă la serviciu, oamenii trebuie să traverseze, cu ajutorul mai multor bărci, un râu numit Buriganga.

Bangladesh, fotografiat cu ajutorul dronelor

Azim Khan Ronnie a reușit să fotografieze bărcile blocate pe râu cu ajutorul dronei. Absolut toate bărcile de pe râul Buriganga, din Bangladesh, sunt pline cu navetiștii care se luptă zilnic să traverseze râul pentru a ajunge la muncă, în orașul Dhaka, precizează Digi 24.

Capitala Bangladeshului este una dintre cele mai dens populate din lume și găzduiește aproximativ 19 milioane de oameni. Azim a spus că respectiva cale navigabilă este destul de aglomerată dimineața, deoarece oamenii încearcă să ajungă la birou, în timp util. Unii poartă măști, dar oamenii nu mai văd Covid-19 ca pe o problemă aici, deși cazurile sunt în creștere.

Bărcile sunt singura modalitate de a traversa această cale navigabilă, astfel încât oamenii se îngrămădesc în aceste bărci cu riscul de a se îmbolnăvi de Covid.

Foto: Digi 24

Țara noastră nu a fost închisă, dar sunt multe restricții în vigoare”, a mai spus Azim, potrivit Profimedia.

Dhaka este capitala Republicii Populare Bangladesh, centrul administrativ, economic și cultural al acestui stat cunoscut cândva ca Pakistanul de Est. De asemenea, este un oraș situat în aproprierea fluviului Gange. Are circa 11.000.000 de locuitori, inclusiv suburbiile.

spot_img
Latest news
știri