15.5 C
București
miercuri, 24 aprilie, 2024

150 de voluntari din cadrul companiei HP au plantat 5.200 de puieți

Alături de HP România și PwC Romania, membrii organizației Pădurea Copiilor lucrează pentru a extinde pădurea din Slobozia

În cursul zilei de vineri, 7 aprilie, 150 de voluntari HP au extins Pădurea din Slobozia, prin plantarea a 5.200 de puieți de stejar, vișin, paltin, ulm, păducel, porumbar și salbă moale.

Plantarea a fost desfășurată pe un teren degradat de aproximativ 2 hectare din Slobozia, județul Ialomița.

Determinați de dorința de a crea o lume mai sustenabilă, participanții HP au voluntariat câteva ore bune peste programul nostru obișnuit, reușind să planteze de 2 ori mai mulți puieți față de cei estimați la început de zi”, se arată în comunicatul publicat pe contul de Facebook de organizația Pădurea Copiilor.

Pădurea Copiilor: ”În luna pădurii, un nou hectar de pădure va fi înființat în Slobozia, cu sprijinul oferit de prietenii de la PwC Romania”

PwC România este rețea de firme din 155 de țări, cu peste 284.000 de angajați.

În egală măsură, organizația a reamintit că duminică, 2 aprilie, au fost plantați primii 650 de puieți ai viitoarei perdele forestiere de protecție din Ialomița, Slobozia.

Plantăm prima pădure #PwC întinsă pe un hectar! Colegii noștri au plantat ieri 650 de puieți din ceea ce va deveni în curând pădurea echipei noastre! Mulțumim prietenilor de la Padurea Copiilor pentru că ne-au fost alături si ne-au ajutat să dăm startul acestei misiuni! Stay tuned!”, au declarat voluntarii din cadrul firmei PwC.

A fost creată o diversitate estetică, care va oferi comunității un loc de refugiu și o oază de liniște

Aceasta cuprinde un mix de specii rezistente la secetă și condițiile de sol, precum: stejar, porumbar, păducel, sălcioară, vișin și tuia.

Dăruirea voluntarilor prezenți și iubirea față de natură s-a reflectat în dorința acestora de a oferi un cadou special naturii, în ciuda vremii capricioase de duminică. Le mulțumim pe această cale și îi felicităm pentru implicarea și munca depusă”, au transmis membrii organizației pentru protecția mediului.

Latest news
știri