18.2 C
București
duminică, 8 septembrie, 2024

Direcţia Generală de Salubritate Sector 3 a fost amendată, întrucât mai multe străzi nu au fost spălate şi măturate

Sancțiunea este în valoare de 5.000 de lei

Poliția Locală a Capitalei a amendat Direcţia de Salubritate Sector 3, pentru că nu a măturat străzi din centrul Bucureștiului.

Poliţia Locală a Capitalei a aplicat o amendă în valoare de 5.000 de lei Direcţiei de Salubritate Sector 3, pentru faptul că nu a spălat şi măturat mai multe străzi din centrul oraşului, relatează Agerpres, citat de jurnaliștii de la G4 Media.

Într-o postare publicată pe contul de Facebook, Primăria Municipiului București a anunțat că Poliţia Locală derulează ample acţiuni de verificare a modului în care se face curăţenie în centrul Capitalei.

Primăria Municipiului București: ”Precizăm că serviciile de salubritate ale orașului sunt atribuția exclusivă a primăriilor de sector”

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Control Salubritate au acţionat pe străzile Nicolae Tonitza, Sf. Dumitru şi Blănari şi au constatat că acestea nu au fost spălate şi măturate. Ca urmare, Direcţia Generală de Salubritate sector 3 a fost sancţionată contravenţional pentru nerespectarea prevederilor HCGMB nr. 247/2018 (Regulamentul privind salubrizarea, igienizarea şi înfrumuseţarea Centrului Istoric), cu amendă în valoare de 5.000 lei”, transmite PMB în postarea de pe contul de socializare.

În egală măsură, reprezentanții Primăriei Municipiului București au precizat că serviciile de salubritate ale oraşului sunt atribuţia exclusivă a primăriilor de sector.

Poliția Locală va continua să deruleze ample acțiuni de verificare a modului în care se face curățenie în centrul Capitalei.

spot_img
Latest news
știri