34.6 C
București
duminică, 13 iulie, 2025

Avansează lucrările la Centrul de Mari Arși din Timișoara

Compania Construcții Erbașu finalizează finisajele și instalațiile pentru prima unitate specializată din România, finanțată de Ministerul Sănătății prin Banca Mondială

Echipele companiei Construcții Erbașu au transmis că avansează cu lucrările la Centrul de Mari Arși din Timișoara, prima unitate de acest tip din România.

Echipele noastre lucrează intens la finisaje, instalații și la structura heliportului, o componentă esențială pentru intervenții rapide și salvarea de vieți. Construim cu responsabilitate, cu gândul la siguranță, tehnologie și acces rapid la tratamente specializate, acolo unde contează cel mai mult”, au transmis reprezentanții companiei Construcții Erbașu.

Centrul de Mari Arși din Timișoara va asigura facilități medicale complexe. Proiectul este finanțat de Ministerul Sănătății prin Banca Mondială.

Clădirea va beneficia de 58 de paturi pentru UPU-SMURD, 12 paturi pentru mari arși, șase rezerve pentru arși intermediari și post-critici, cinci paturi pentru microchirurgie și chirurgie reconstructivă, o secție ATI cu 27 de paturi și un bloc operator cu 25 de săli, spații conexe (sterilizare, farmacie, spații administrative și logistice, spații tehnice, etc.) și heliport.

Potrivit counicatului societății, proiectul este finanțat de Ministerul Sănătății, prin fonduri de la Banca Mondială și are ca beneficiar final Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Pius Brînzeu” prin Consiliul Județean Timiș.

Compania Erbașu: ”Suntem mândri să contribuim la dezvoltarea unei infrastructuri medicale moderne în România”

În luna octombrie a anului trecut, societatea Erbașu a continuat construcția primului Centru de Mari Arși din România, un proiect menit să redefinească infrastructura medicală.

Echipa a muncit intens în 2024 pentru a transforma proiectul în realitate, finalizând compartimentarea și tencuirea pereților de la subsol până la etajul 2.

Ulterior, s-au realizat lucrări de armare și cofrare a stâlpilor la etajul 3, precum și instalarea cablurilor și sistemelor HVAC, esențiale pentru funcționarea centrului.

Această unitate medicală de top va oferi pacienților din toată țara acces la îngrijiri specializate și tehnologii avansate.

În egală măsură, va asigura un standard ridicat de calitate în tratamentul afecțiunilor neurovasculare.

În cursul anului trecut, au fost finalizate:

  • Suprastructura;
  • Hidroizolația;
  • Pavajul acoperișului.

Societatea Construcții Erbașu: ”Realizările noastre din acești 35 de ani sunt parte din ceea ce lăsăm în urmă. Ele vorbesc despre cine suntem, despre cum muncim și despre ce contează cu adevărat”

Reprezentanții Construcții Erbașu au evidențiat că succesul companiei se bazează pe pasiunea, munca și încrederea echipei, care a fost motorul tuturor realizărilor din cei 35 de ani de activitate.

Ei au mulțumit colaboratorilor și partenerilor pentru sprijin și au subliniat angajamentul continuu de a construi proiecte durabile, cu impact pozitiv pentru viitorul României.

Fiecare spital, școală, locuință sau proiecte de infrastructură poartă amprenta unei echipe care a știut mereu că în construcții nu reușești niciodată singur. Mulțumim echipei noastre, inima a tot ce am realizat și pilonul a ceea ce urmează. Indiferent cât de solid este un plan, oamenii sunt cei care îl pun în operă și îi dau valoare. Suntem recunoscători tuturor celor care ne-au fost alături în acest drum: colaboratori, parteneri, beneficiari, dar și vouă, celor care ne urmăriți activitatea și contribuiți la vizibilitatea muncii noastre. Timpul trece, provocările se schimbă, dar direcția noastră rămâne aceeași: Construim pentru viitor. În România”, se arată în comunicatul companiei.

Latest news
știri