7 C
București
marți, 22 octombrie, 2024

Care sunt destinațiile turistice preferate de români în vacanţa de Sfânta Maria

Prețurile biletelor de avion pentru city-break-uri în august 2024 sunt mai accesibile, iar destinațiile tradiționale precum Italia și Grecia rămân în topul preferințelor românilor

Românii care își planifică un city-break de Sfânta Maria au ales destinații precum Italia, România, Grecia, Marea Britanie și Franța.

Conform datelor Vola.ro, prețul mediu al unui bilet de avion în august 2024 este de 167 de euro, cu 10% mai mic decât în 2023, când prețul mediu a fost de 185 de euro.

Printre orașele preferate pentru un city-break de Sfânta Maria se numără Londra, Paris, Milano, Atena și Napoli

August este, în mod tradițional, luna concediilor în Europa, ceea ce înseamnă că destinațiile populare vor fi probabil mai aglomerate.

Ca alternative, unii români au optat pentru destinații mai puțin frecventate în acest sezon, precum Varșovia, Amsterdam, Munchen și Budapesta, transmite Observator.

Italia rămâne în topul preferințelor, alături de Grecia, Marea Britanie și Franța, acestea fiind statele cele mai des alese pentru vacanța de vară.

Printre orașele preferate pentru un city-break în august se numără Londra (7.25% din totalul zborurilor), Paris (6.52%), Milano (5.8%), Atena și Napoli (5.07% fiecare).

Anul acesta, preţul mediu pentru un bilet de avion în august este mult mai mic

La capitolul tarife, anul acesta a avut loc o schimbare interesantă: preţul mediu pentru un bilet de avion în august este de 167 de euro, cu 10% mai ieftin faţă de 2023, când preţul mediu era de 185 de euro.

spot_img
Latest news
știri