10.7 C
București
vineri, 26 aprilie, 2024

CODRU Festival organizează o nouă campanie de împădurire în apropierea Timișoarei: ”Vă încurajăm să veniți și cu copiii”

Se caută voluntari pentru împădurirea zonei Două Dealuri din Recaș

CODRU, un festival de muzică și arte eco-friendly, va desfășura noi acțiuni de plantare și ecologizare a pădurilor din apropierea Timișoarei, în perioada 8-9 aprilie.

Prin intermediul unui eveniment creat pe pagina de Facebook, organizatorii invită voluntarii să participe la cea de-a treia sesiune de plantare organizată într-o nouă locație, aflată la cca. 25 de km de Timișoara: Două Dealuri din Recaș.

CODRU Festival: ”Zona din apropierea Timișoarei are nevoie urgentă de ecologizare și împădurire”

Promisiunea de a planta cel puțin un copac a fost făcută atunci când am dansat și am cântat împreună SUB SOARE la CODRU Festival 2022. Ne ținem de promisiune. CODRU e aici, acolo și oriunde”, se precizează în comunicatul distribuit pe contul de socializare.

Potrivit comunicatului, nouă locație aleasă pentru sesiunea de plantare, respectiv Două Dealuri, Recaș, este o zonă care are o nevoie acută de ecologizare și acțiuni de împădurire.

Pe parcursul campaniei, toți cei interesați se vor bucura de muzică live, food&drinks și diverse activități distractive, destinate celor mici. Totodată, echipamentul necesar plantării va fi asigurat de organizatori.

Participarea este gratuită, iar cei interesați pot completa formularul de înscriere aici.

Vă încurajăm să veniți și cu copiii. Cei mici se vor bucura de zonele special amenajate pentru ei cu mai multe activități distractive. E timpul să retrăim împreună atmosfera unică din vară, acum, la începutul primăverii”, au transmis inițiatorii campaniei de împădurire.

CODRU: un festival-manifest dedicat naturii, muzicii și artei

CODRU este un festival eco-friendly și multicultural, orientat spre comunitate și dedicat tuturor, indiferent de vârstă.

Festivalul este dublat de sesiuni de plantare și acțiuni de ecologizare a pădurilor.

Latest news
știri