16.5 C
București
sâmbătă, 4 mai, 2024

PNL anunță alegerea unei noi conduceri la ADI Salubrizare Vâlcea: Actuala conducere PSD a transformat Asociația într-un cuib de interese

Filiala PNL Vâlcea anunță că, pe 22 mai 2023, va avea loc Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Serviciul de Salubrizare a Localităților Vâlcea (ADIS). Pe ordinea de zi se va afla și alegerea președintelui și a consiliului director ai Asociației.

Motivarea amânării, după ce inițial era programată pentru 15 mai, e dată de prezența pe ordinea de zi a discutării raportului de activitate pentru anul 2022 și a bugetului pentru anul 2023 ale Asociației.

PNL dă vina pe conducerea PSD

Potrivit PNL Vâlcea, actuala conducere a ADIS „dominată copios de către PSD“, e responsabilă de situația critică reclamată de cetățeni. În plus, se pare că există nemulțumire și în rândul membrilor ADIS.

„Actuala conducere a transformat o Asociație care are ca scop asigurarea salubrității într-un cuib insalubru al intereselor PSD-iste“, transmit liberalii.

În comunicatul postat pe Facebook, PNL Vâlcea își anunță disponibilitatea de a prelua președinția Asociației. În plus, liberalii vor să preia și Consiliul Director, pentru a „corecta“ greșelile făcute de PSD.

Asociația trebuie să slujească „intereselor cetățenilor, păstrării unei vieți și unui mediu propice dezvoltării sănătoase“, potrivit PNL.

Latest news
știri