19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie, 2024

Un medic s-a vindecat de cancer cerebral folosind propriul tratament

Bărbatul a fost diagnosticat cu această afecțiune incurabilă în luna iunie a anului trecut

Un medic australian s-a vindecat de cancer cerebral după ce și-a aplicat propriile cercetări în domeniul aceste afecțiuni, scriu jurnaliștii de la Sky News.

Bărbatul a fost diagnosticat cu această boală incurabilă în urmă cu un an. În prezent, după multiple analize, doctorul este în afara oricărui pericol.

Profesorul Richard Scolyer de la Universitatea din Sydney a declarat că este extrem de fericit după ce a primit rezultatele recente ale unei imagistici prin rezonanță magnetică (IRM).

Rezultatele au arătat că nu există semne de recidivă

Prin intermediul unei postări distribuite pe platforma X, medicul a mulțumit echipei, familiei și în special colegei sale de la Universitatea din Sydney, profesor Georgina Long.

Nu aș putea fi mai fericit !!!! Mulțumiri echipei fabuloase care a avut grijă de mine atât de bine, în special soției mele Katie și familiei mele minunate!”, a transmis bărbatul.

Ani de-a rândul, medicul a lucrat pentru a găsi un tratament pentru acest tip de cancer, reușind să salveze viața a mii de oameni.

Bărbatul a fost diagnosticat cu cancer cerebral în iunie a anului trecut, după ce a suferit o convulsie în Polonia.

Bărbatul a devenit primul pacient cu cancer cerebral din lume care a beneficiat de imunoterapie combinată preoperatorie, folosindu-se de propriile studii

Prof. Scolyer a explicat că este foarte optimist și este ferm convins că afecțiunea nu va recidiva.

Riscul reacțiilor adverse majore la acest fel de medicamente este destul de mare. Totuși, până acum am avut un parcurs lin, așa că nu aș putea fi mai fericit. Am demonstrat că… poți activa sistemul imunitar și o poți face foarte bine. Acesta este un prim pas fundamental pentru a schimba domeniul și modul în care sunt explorate medicamentele în cancerul cerebral”, a declarat medicul pentru Sky News.

spot_img
Latest news
știri