9.1 C
București
miercuri, 15 mai, 2024

Dosar penal pentru doi bărbați care au ucis și rănit mai mulți câini

IPJ Constanţa a anunţat că mai multe persoane ar fi împuşcat câini, în extravilanul comunei constănțene

Doi bărbaţi din județul Constanța sunt suspectaţi de polițiști pentru că ar fi împuşcat patru câini, pe un câmp, transmite G4 Media.

Poliţiştii au identificat două exemplare canine decedate şi alte două rănite, care prezentau leziuni ce ar fi putut fi produse prin împuşcare. Totodată, s-a constatat că exemplarele canine sunt de rasă comună şi necipate. De asemenea, cu ocazia efectuării cercetării la faţa locului a fost descoperit un tub de cartuş de calibrul 12 mm”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa, potrivit sursei citate.

Cei doi constănțeni aveau în posesie arme de vânătoare de calibrul 12 mm

În urma verificărilor, poliţiştii au identificat doi bărbaţi, de 51 de ani, respectiv 56 de ani, bănuiţi de comiterea faptei.

De asemenea, din posesia lor doi au fost ridicate două arme de vânătoare, de calibrul 12 mm, deţinute legal.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru multiple infracțiuni

Cadavrele celor două exemplare canine au fost ridicate de specialişti din cadrul Direcţiei Sanitare Veterinare şi Pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa, în vederea efectuării unei expertize anatomo-patologice, pentru stabilirea cauzelor decesului”, a menţionat sursa citată.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de uz de armă fără drept, braconaj, uciderea animalelor cu intenţie, fără drept şi rănirea cu intenţie a animalelor.

spot_img
Latest news
știri