23.9 C
București
vineri, 29 martie, 2024

Ajutor pentru urșii din sanctuarul AMP Libearty: ”Fă o faptă bună și adoptă, virtual, un urs”

În sanctuarul AMP Libearty, urșii pot trăi peste 40 de ani, dar este nevoie de aproximativ două tone de mâncare în fiecare zi, pentru a-i ține îndestulați.

Sanctuarul reprezintă casă pentru peste 100 de exemplare și este nevoie de resurse constante pentru ca aceștia să fie hrăniți și să beneficieze de un tratament medical.

De asemenea, reprezentanții AMP Libearty, au declarat că există cheltuieli foarte mari pentru bunăstarea urșilor și pentru întreținerea rezervației, cheltuieli care depășesc suma de 70.000 de euro/lună.

”Poți ajuta și tu la întreținerea blănoșilor din cel mai mare sanctuar din lume dedicat urșilor bruni”

Campania ”Adoptă un urs” nu presupune o adopție reală, ci una virtuală. Practic, poți deveni un părinte virtual și, indiferent de tipul adopției, la finalizarea donației, sanctuarul va trimite donatorului online, un certificat de adopție.

Îl poți imprima și așeza pe birou. Astfel, un urs va deveni membru al familiei tale!”, scriu reprezentanții sanctuarului AMP Libearty.

Fă o faptă bună și primește în familia ta un urs! Poți să devii părintele (virtual, desigur) unui urs din sanctuarul AMP Libearty și astfel să ajuți la îngrijirea, hrana și tratamentul medical necesar, dacă are nevoie de el. Sprijini astfel și alte acțiuni de salvare a urșilor captivi sau aflați în pericol.

Adoptă un urs! Tu donezi 300 de lei (60 de euro) pe an, iar noi avem grijă de el!”, au scris membrii sanctuarului pe pagina de Facebook.

Există două tipuri de adopție:

Adopția simplă

Suma minimă lunară pentru adopția simplă a unui ursuleț este de 5 euro/lună (60 de euro/an), însă apreciem dacă poți dona mai mult!

Același urs poate fi adoptat de mai multe persoane care vor să contribuie la bunăstarea lui.

Adopția exclusivă

Poți deveni adoptator exclusiv, dacă donezi 600 de euro/lună, cheltuiala lunară necesară pentru fiecare urs.

Ursul pe care îl iei în grijă nu va mai putea fi adoptat de altcineva, pe parcursul unui an.

Foto: AMP Libearty – Bear Sanctuary

20% din impozitul pe profitul firmei, 100% din inimă pentru animale

De asemenea, pentru persoanele care au deschis o firmă sau cunosc pe cineva care are o firmă, 20% din impozitul pe profit poate fi direcționat către o organizație non-profit.

Sunt bani de care firma oricum nu se poate folosi pentru că ajung în vistieria statului. Nimeni nu are control asupra direcției pe care o vor lua. Însă prin semnarea unui contract de sponsorizare, acei bani pot salva zeci, poate sute de animale!

Avem în grijă peste 100 de urși salvați din condiții mizere de captivitate și peste 400 de câini victime ale abandonului, cruzimii umane sau accidentelor”, mai precizează membrii sanctuarului.

Latest news
știri