18 C
București
luni, 16 septembrie, 2024

Tot mai multe hoteluri și pensiuni din România acceptă turiști cu animale de companie

Taxa pentru prietenul necuvântător este de aproximativ 40 de lei/noapte

Vacanța pe litoral alături de prietenul necuvântător a devenit o normalitate în țara noastră, tot mai multe hoteluri și pensiuni acceptând atât câini, cât și pisici sau iepuri.

Animalele de companie merg peste tot cu stăpânii pentru că fac parte din familie

Tot mai multe hoteluri și pensiuni din România devin pet friendly, făcând vacanțele pe litoral alături de animalele de companie o normalitate.

Cererea pentru unități de cazare care acceptă animale de companie este în continuă creștere, motiv pentru care multe hoteluri și pensiuni de la malul mării își adaptează facilitățile pentru a răspunde acestor nevoi.

Astfel, proprietarii de animale se pot bucura de vacanțe fără a-și face griji pentru prietenii necuvântători.

Hoteluri și pensiuni pet friendly: o schimbare pozitivă în industria turismului din România, care promovează un mediu mai prietenos și accesibil pentru toți turiștii

Iulian Tenie, managerul unui hotel din Mamaia, menționează, potrivit ProTV: ”De regulă, turiștii care vin însoţiţi de astfel de animăluțe sunt cazați la parter pentru a fi confortabil pentru toată lumea și nu am avut probleme cu mizeria în cameră”.

Vlad Șandru, managerul unui hotel din Eforie Sud, precizează: ”Taxa pentru animalul de companie este de 40 de lei noapte, majoritatea turiștilor vin cu căței, mai puțin cu pisicile.”

Ne bucurăm să spunem că sunt cu peste 70% mai multe unități care anul acesta acceptă animale de companie”, a adăugat Ionuț Nedea, managerul unei agenții de turism.

spot_img
Latest news
știri