11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai, 2024

Trei hoți de lemne au fost prinși în flagrant și amendați de jandarmii din Caraș-Severin

Tupeu extrem: deși erau ”echipați” cu un tractor, o remorcă și un motoferăstrău, bărbații au declarat că adună nutreț pentru animalele din gospodărie

Într-un text publicat astăzi, 17 martie, Jandarmeria Română a expus o nouă încălcare a legii în ceea ce privește furtul de lemne și defrișările ilegale.

De această dată, este cazul unor bărbați din Caraș-Severin care, inițial, au declarat că se află în pădure pentru a colecta fân pentru hrana animalelor din gospădărie.

Cu toate acestea, în filmarea realizată de jandarmi, se pot observa clar intențiile: indivizii se deplasau cu ajutorul unui tractor cu remorcă, iar scopul lor a fost acela de a doborî mai mulți copaci.

Jandarmeria Română: ”Noua metodă de a merge la cosit…cu drujba”

În timp ce se aflau în serviciu, jandarmii din Caraș-Severin au observat în zona forestieră a localității Poiana Buchin, trei bărbați care se deplasau în pădure cu un tractor cu remorcă.

În urma discuțiilor purtate, cei trei bărbați le-au spus jandarmilor că se îndreaptă spre un sălaș, pentru a aduce fân animalelor din gospodărie.

Captură video: Facebook/Jandarmeria Română

După aproximativ două ore, la o distanță de 7 km, colegii noștri i-au surprins pe cei trei bărbați în timp ce tăiau arbori din pădure. În urma verificărilor efectuate la fața locului, jandarmii au identificat aceleași persoane care, cu puțin timp în urmă, spuseseră că merg după nutreț”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei, prin intermediul unui text publicat pe contul de socializare.

Cu ajutorul unui motoferăstrău, hoții de lemne au reușit să taie mai mulți copaci, din diferite specii, cu intenția de a-i încărca și transporta cu tractorul

Jandarmii au întocmit pe numele celor trei bărbați dosar penal, care a fost înaintat spre soluționare instituțiilor abilitate ale statului.

De asemenea, au fost ridicate în vederea confiscării ”fânul”, ”coasa” și tractorul”, au precizat jandarmii.

spot_img
Latest news
știri