17.1 C
București
joi, 19 septembrie, 2024

Alte două locații din Sectorul 5 vor beneficia de rampe pentru persoanele cu dizabilități

Anunțul a fost făcut de societatea Infrastructură 5

Societatea Infrastructură 5 a transmis că echipele continuă reparațiile locale pe două străzi din Sectorul 5 al Capitalei. În egală măsură, membrii companiei vor confecționa rampe pentru persoanele cu dizabilități.

Pe străzile Ioviță, Mihail Sebastian nr.7 și Ileana Cosânzeana nr.5, confecționăm rampe pentru persoanele cu dizabilități și efectuăm reparații locale necesare carosabilului”, se arată în comunicatul publicat ieri, 17 septembrie, de reprezentanții societății Infrastructură.

Echipa Infrastructură 5 a realizat confecționarea rampelor destinate accesului facil al persoanelor cu dizabilități, vârstnicilor și al părinților cu cărucioare pentru copii

Reamintim că, încă din luna februarie a acestui an, compania și-a consolidat angajamentul pentru accesibilitatea universală, anunțând realizarea unui proiect amplu de instalare a rampelor pentru accesul persoanelor cu dizabilități, vârstnicilor și părinților cu cărucioare pentru copii în mai multe zone ale sectorului.

Această inițiativă urmărește să asigure un acces rapid și eficient în clădiri pentru toți membrii comunității.

Infrastructură 5: ”Fiecare rampă confecționată reprezintă un pas către eliminarea obstacolelor”

Accesibilitate fără obstacole! Echipa noastră a realizat confecționarea rampelor destinate accesului facil al persoanelor cu dizabilități, vârstnicilor și al părinților cu cărucioare pentru copilași, în mai multe zone ale sectorului 5. Ne-am propus să asigurăm un acces rapid și eficient în clădiri pentru toți membrii comunității noastre, ceea ce ne determină să continuăm cu această inițiativă de a oferi confort. Fiecare rampă confecționată reprezintă un pas către eliminarea obstacolelor și crearea unui mediu mai incluziv pentru noi toți”, preciza, la acel moment, compania Infrastructură 5.

spot_img
Latest news
știri