6.9 C
București
sâmbătă, 19 octombrie, 2024

Primarul Piedone lansează campania de curățenie generală în Sectorul 5 al Capitalei

Edilul i-a îndemnat pe locuitori să contribuie cu sugestii și să comunice cu echipa sa la numărul de telefon 031.9451, pentru a identifica împreună cele mai bune soluții în beneficiul comunității

Primarul Sectorului 5 din București, Cristian Piedone, a anunțat demararea unei ample acțiuni de curățenie în întreg sectorul.

Sub sloganul ”Facem Sectorul 5… BOBOC”, echipa de muncitori a început curățenia generală, având ca scop transformarea sectorului într-un loc mai curat și mai plăcut pentru locuitori.

De la primele ore ale dimineții, muncitorii au fost împărțiți în 20 de zone

Prin intermediul unui videoclip publicat pe contul de socializare, primarul a explicat că, odată cu reluarea mandatului, a primit mai multe cereri de la cetățeni în ceea ce privește necesitatea unei campanii de curățenie.

Astfel, va începe o campanie de curățenie generală care va viza, într-o primă instanță, spatele blocurilor și zonele lăturalnice. După, muncitorii vor ajunge pe marile bulevarde.

Străzile, trotuarele, bordurile și aleile din Sectorul 5 au fost spălate, iar gunoaiele au fost adunate din grădini și parcuri

Am început CURĂȚENIA GENERALĂ. Până la jumătatea lunii august, FACEM SECTORUL 5… BOBOC. De la ora 4.00 a dimineții, am împărțit sectorul în 20 de zone și ne-am apucat de treabă! Spălăm străzile, trotuarele, bordurile, aleile! Strângem gunoaiele din grădini, parcuri, părculețe! Igienizăm în jurul blocurilor, în curțile școlilor, liceelor, creșelor și grădinițelor! Defrișăm uscăciunile, alungăm buruienile, cosmetizăm arborii sănătoși!”, a transmis edilul prin intermediul unui text publicat astăzi, 19 iulie, pe contul de Facebook.

Un accent deosebit a fost pus pe igienizarea spațiilor din jurul blocurilor, școlilor, liceelor, creșelor și grădinițelor, demonstrând preocuparea primarului Piedone pentru un mediu sănătos, benefic comunității.

Cristian Popescu Piedone a subliniat că efortul depus este unul remarcabil, iar întregul proiect a fost dus la bun sfârșit datorită muncii în echipă și angajamentului său personal

Autoritățile locale s-au implicat în colectarea gratuită a obiectelor voluminoase de care locuitorii nu mai aveau nevoie, încurajându-i să contribuie la efortul de curățenie și în propriile locuințe.

Ridicăm rablele de pe domeniul public! Oameni dragi, vă ajutăm să va faceți curățenie și în propriile case! Colectăm gratuit obiectele voluminoase de care nu mai aveți nevoie. Vă așteptăm solicitările și sfaturile la următorul număr de telefon: 031.9451. Muncim cât trebuie și facem imposibilul… posibil!”, a mai precizat primarul Sectorului 5 din București.

spot_img
Latest news
știri