15 C
București
joi, 2 mai, 2024

Igienizare organizată de Compania de Apă Oltenia: angajații au colectat deșeurile găsite pe ambele maluri ale Jiului

Au fost adunați zeci de saci cu pet-uri și deșeuri menajere

O amplă acțiune de igienizare a fost desfășurată de angajații Companiei de Apă Oltenia, în parteneriat cu reprezentanții Administrației Bazinale de Apă Jiu – Sistemul de Gospodărire a Apelor Dolj.

Acțiunea care a avut loc astăzi, 20 martie, s-a desfășurat în zona barajului de la Ișalnița și a Stației de Tratare a Apei Potabile de la Ișalnița.

Acțiunea de igienizare, lansată de Compania de Apă Oltenia, a fost și un prilej de a sărbători Ziua Mondială a Apei

Sub sloganul general ”Fă schimbarea pe care tu ți-ai dori să o vezi în lume! Fiecare picătură/gest contează!”, angajații Companiei de Apă Oltenia, împreună cu colegii de la Administrația Bazinală de Apă Jiu – Sistemul de Gospodărire a Apelor Dolj, au adunat toate deșeurile găsite pe ambele maluri ale Jiului.

Potrivit comunicatului publicat pe contul de Facebook, cei prezenți au adunat zeci de saci cu pet-uri și deșeuri menajere.

Sunt gunoaiele pe care oamenii le aruncă pe malul apei, fără să țină cont de faptul că acest lucru generează poluare.

Reprezentanții companiei: ”Am încercat prin această acțiune să atragem atenția asupra importanței protejării apei –  această resursă vitală pentru noi, toți -, dar și asupra protejării mediului înconjurător”

Este nevoie de implicarea tuturor. Puteți face diferența schimbând modul în care folosiți, consumați și gestionați apa în viața voastră. Fiecare poate să contribuie la schimbare cu un gest, oricât de mic ar părea”, au transmis membrii Companiei de Apă Oltenia.

În continuarea activităților dedicate Zilei Mondiale a Apei, compania îi așteptă pe toți cei interesați, miercuri, 22 martie, pe esplanada Teatrului Național Marin Sorescu din Craiova, cu un punct mobil de informare și câteva autospeciale folosite de angajații Companiei de Apă Oltenia în activitățile zilnice.

Latest news
știri