12 C
București
marți, 14 mai, 2024

Copiii și tinerii, invitați la concurs. Se caută șase „Ambasadori ai Apei!”

Organizatorii, Apele Române și Asociatia CSR Nest, acordă premii în valoare totală de 3650 de lei

Administrația Națională „Apele Române” și Asociația CSR Nest au dat start, vineri, 18 martie,  concursului „Iubesc APA!”  Concursul are loc online, și este dedicat tinerilor și copiilor. Acesta se încheie pe data de 30 martie, la orele 16.00. Unul dintre scopurile concursului, conform organizatorilor, este de a stimula participarea implicarea publicului în problematica protejării apelor și mediului înconjurător. Se dorește, de asemenea, educarea tinerei generații cu privire la impactul schimbărilor climatice asupra naturii. „Fii și tu unul din cei șase Ambasadori ai Apei!” , este îndemnul organizatorilor. 

Invitați să spună „povestea lor despre apă”:  copii cu vârste 10-16 de ani, și tineri între 16-25 de ani

„Iubesc APA!” se adresează unor participanți din două categorii de vârstă: copii cu vârste 10-16 de ani, și tineri între 16-25 de ani. Organizatorii îi invită pe aceștia să scrie, într-o postare pe conturile lor de social media, „povestea lor despre apă.” 

Participanții trebuie să precizeze de ce iubesc apa, și ce ar face să o salveze. Postarea trebuie să conțină și un element vizual. 

Se vor atașa postării tag-urile #iubescapa #apeleromane #worldwaterday #csrnest @Apele Romane @CSR Nest @IubescApa. De asemenea, se va distribui postarea și pe story, cu tag-urile @Apele Romane @CSR Nest @IubescApa.

Ce trebuie să faci pentru a participa? 

În primul rând, parinții și tinerii trebuie să acceseze și citească Regulamentul Concursului. Ei îl pot consulta pe Grupul Descopera Dunarea. Tot aici, ei pot descărca Formularul de Consimțământ pentru minori. Conform regulamentului, participanții trebuie să trimită un mesaj organizatorilor, până pe data de 30 martie, la orele 18.00, pe adresa iubescapa@gmail.com. Acesta va conține un printscreen al postării, cu numărul de like-uri. În email, se vor preciza și numele copilului, denumirea lucrării și mesajul (dacă este cazul).  În cazul participanților minori, trebuie inclus numele părintelui care și-a dat acordul și s-a implicat în coordonarea activității, precum și formularul de consimțământ.

Premiul I: un voucher la e-mag în valoare de 1500 lei 

Cîștigătorii vor fi anunțați pe data de 31 martie, la ora 14:00.

Partenerii Apele Române și Asociatia CSR Nest acordă premii în valoare totală de 3650 de lei. Primele 6 postări cu cele mai multe like-uri și share-uri vor fi premiate astfel:

  • Premiul I – 1500 lei sub forma unui voucher la e-mag (Asociația CSR Nest)
  • Premiul II- 1000 de lei sub forma unui voucher la e-mag (Asociația CSR Nest);
  • Premiul III – 500 de lei sub forma unui voucher la e-mag (Asociația CSR) și mențiuni:
  • IV – materiale informative și rechizite (Apele Române)- 300 lei;
  • V – materiale informative și rechizite (Apele Române)- 200 lei;
  • VI – materiale informative și rechizite (Apele Române)- 150 lei VIII. 
spot_img
Latest news
știri