11.5 C
București
sâmbătă, 18 mai, 2024

Greenpeace România: ”Împreună, putem proteja Carpații și putem contribui la promovarea biodiversității acestei regiuni incredibile”

Timp de o lună, membrii organizației și voluntarii vor tranzita arcul Carpatic pentru a investiga diverse crime asupra naturii care se întâmplă în munți

La finalul anului trecut, Greenpeace România a pornit o campanie pentru protejarea Munților Carpați, cerând protecția a 10% din întregul arc Carpatic.

Membrii organizației pentru protecția mediului au precizat că, în acest an, timp de o lună, vor tranzita întreg arcul Carpatic pentru a descoperi de ce trebuie protejat acest punct vital de biodiversitate din Europa.

Greenpeace România: ”Expediția noastră nu este doar o călătorie prin lumea naturală brută, ci o explorare a relației complexe dintre oameni și această regiune”

Echipa noastră, căreia sperăm să te alături și tu, va fi formată din 6-10 persoane care vor călători între 10 și 25 mai prin Carpații României. Dar dacă nu poți participa toată perioada, nu este o problemă, te poți alătura câteva zile”, au transmis membrii organizației.

Reprezentanții Greenpeace au prezicat că se vor implica într-o varietate de activități, inclusiv explorarea unor păduri virgine, vizitarea unor locuri emblematice și a unor păduri în curs de distrugere.

Este o călătorie în care activiștii și specialiștii Greenpeace pornesc pentru a prezenta adevărata valoare a Carpaților pentru Europa

În egală măsură, vor avea loc întâlniri cu biologi, iar voluntarii vor petrece timp în comunitățile locale pentru a explora relația lor specială cu pădurea și pentru a investiga diverse crime asupra naturii care se întâmplă în munți.

Înscrierile se pot face aici

Vrem să dezvăluim adevărata valoare a Carpaților pentru întreaga Europă și nevoia urgentă de conservare a pădurilor din regiune. În plus, acest proiect oferă o oportunitate unică de implicare directă alături de echipa noastră”, au declarat membrii Greenpeace din România.

spot_img
Latest news
știri