16.1 C
București
joi, 19 septembrie, 2024

Primăria Capitalei lansează proiectul panourilor digitale pentru informații în timp real în transportul public

Proiectul beneficiază de un buget de peste 5 milioane de euro

Vești bune pentru transportul și locuitorii din București: Primăria Capitalei a demarat procesul de achiziție pentru realizarea un studiu de fezabilitate, în scopul implementării de panouri digitale în 968 de stații de transport public din București.

Potrivit declarațiilor oferite de Primarul General al Municipiului București, termenul limită pentru înscrieri este data de 9 august.

Finanțarea pentru noile panouri digitale este asigurată din fonduri provenite din Planul Național de Redresare și Reziliență

Aceste panouri vor afișa, în timp real, multiple informații legate de programul de circulație al mijloacelor de transport.

Investițiile necesare includ achiziționarea echipamentelor (este vorba despre panouri digitale) și a sistemelor de susținere corespunzătoare.

Primăria Capitalei îi invită pe operatorii economici interesaţi să se înscrie la această procedură

În egală măsură, primarul Nicușor Dan a anunțat că va fi inclusă achiziționarea unui software de management al panourilor digitale, precum și componentele de software necesare pentru conectarea noului sistem finanțat la bazele de date existente.

Invit operatorii economici interesaţi să se înscrie la această procedură, termenul limită pentru depunerea ofertelor fiind 9 august 2023”, a transmis Nicuşor Dan, citat de publicația Radio Eco Natura.

Costul total al proiectului este de peste 28 milioane lei (5.68 milioane euro) fără TVA, iar finanţarea va fi asigurată prin PNRR.

spot_img
Latest news
știri