21 C
București
sâmbătă, 18 mai, 2024

Ministrul Mediului își laudă partidul: ”Comunitățile locale beneficiază de pe urma faptului că UDMR se află la guvernare”

Un internaut îi atrage atenția lui Tanczos Barna că izvoarele de apă minerală din stațiunea Băile Tușnad din județul Harghita sunt în paragină, acuzându-l pe ministru pentru lipsa de implicare

Ministrul Mediului din România nu pierde nicio ocazie pentru a-și lăuda propriul partid.

Într-un text publicat pe contul de Facebook, Tanczos Barna afirmă că toate comunitățile locale beneficiază de pe urma faptului că UDMR se află la guvernare.

Politicianul a dat ca exemplu faptul că autoritatea locală din Sânzieni din județul Covasna a primit în administrare drumul forestier care, din motive juridice, a îngreunat timp de mulți ani exploatarea  forestieră durabilă și profesionistă.

În cadrul ședinței de guvern de astăzi, am soluționat această problemă, iar drumul forestier este acum în proprietatea autorității locale, care îl poate reabilita. O condiție importantă pentru exploatarea durabilă și profesionistă a pădurii este ca drumurile forestiere să fie întreținute corespunzător, în caz contrar impactul negativ asupra mediului fiind accentuat”, se arată în textul publicat de Tanczos Barna.

Sursă foto: Facebook

Ministrul Mediului, pus la punct pe Facebook: ”Pentru niște amărâte de funcții publice ați uitat de electoratul care v-a votat”

Deranjat de afirmațiile făcute de ministrul Mediului, un internaut a publicat o fotografie cu izvoarele de apă minerală din stațiunea Băile Tușnad din județul Harghita, stațiune situată la doar câțiva kilometri de reședința ministrului Mediului.

Județele Covasna și Harghita, conduse de UDMR, au ajuns, alături de Teleorman și Vaslui, între cele mai subdezvoltate județe din România. Fără industrie, fără investiții, fără infrastructură, dar cu jumătate dintre gospodării nebranșate la apă curentă, canalizare sau gaz. Pentru niște amărâte de funcții publice ați uitat de electoratul care v-a votat. Așa arată izvoarele de apă minerală din stațiunea Băile Tușnad din județul Harghita, la câțiva kilometri de reședința ministrului Mediului. Rușine”, a precizat internautul.

spot_img
Latest news
știri