7.4 C
București
vineri, 19 aprilie, 2024

Test: Cât de mult iubești natura și cât de implicat ești în grija față de mediul înconjurător

Chestionarul durează 10 minute

Organizația Internațională Greenpeace a realizat un scurt test, tip sondaj, prin care analizează gradul de implicare al respondenților în ceea ce privește grija față de natură și mediul încondurător.

Organizația Internațională Greenpeace a lansat un nou test: ”Vă întrebăm ce înseamnă natura pentru dumneavoastră”

Prin acest test, vrem să vedem care este modul prin care conectați la natură și cum puteți ajuta la protejarea și restaurarea ei. Opiniile dumneavoastră ne vor ajuta să creăm campanii mai eficiente cu privire la natură, păduri și altele”, au transmis membrii organizației internaționale pentru protecția mediului înconjurător.

Peste 4.000 de persoane din întreaga lume au făcut testul

Potrivit Greenpeace, protejarea și restaurarea naturii reprezintă cea mai bună formă de apărare împotriva încălzirii planetei și a evenimentelor meteorologice extreme, oferind siguranță ecosistemelor, faunei sălbatice și comunităților amenințate.

Prin creșterea zonelor naturale diverse, putem exploata metodele dovedite de captare a carbonului, stopa pierderea biodiversității, preveni un colaps climatic și al biodiversității și ne putem ajuta să ne adaptăm la o planetă care se încălzește”, se arată în comunicatul publicat pe contul de Facebook.

Membrii organizației au mai precizat că acest chestionar durează zece minute, iar scopul lui este de a ajuta organizațiile pentru protecția mediului să construiască o campanie pentru o biodiversitate mai bună.

Latest news
știri