Sala Polivalentă din Tulcea se apropie, zi după zi, de momentul în care va deveni un spațiu dedicat performanței.
Astăzi, 24 februarie, compania Erbașu a anunțat că echipele sale lucrează la exterior pentru montajul tâmplăriei și al pereților cortină, care definesc tot mai clar forma finală a construcției.
În sala principală, se instalează tubulaturile, iar echipele continuă execuția instalațiilor electrice și a curenților slabi. Totodată, instalațiile sanitare sunt aproape finalizate, urmând dotarea încăperilor cu obiectele necesare. La subsol, iluminatul este în curs de finalizare, atât în sala de antrenament, cât și la primul nivel subteran.
”În perioada următoare, vom începe montajul scaunelor, apropiindu-ne, pas cu pas, de momentul în care această sală va deveni un spațiu pregătit pentru competiții și evenimente sportive naționale și internaționale”, se arată în comunicatul publicat de Construcții Erbașu.

Sala Polivalentă din Tulcea va beneficia de un teren principal de competiții, înconjurat de tribune pentru spectatori
Terenul va avea cu o capacitate de până la 4.670 de locuri, un teren de antrenament situat în subsolul clădirii, sub amprenta terenului principal, parcare subterană, vestiare pentru echipe și oficiali, spații pentru presă și sală de conferințe.
Proiectul este finanțat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Compania Națională de Investiții, și are ca beneficiar final Consiliul Județean Tulcea.
Construcții Erbașu: ”Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumologie din Oradea prinde contur”
”Fiecare etapă parcursă înseamnă un pas înainte spre o infrastructură medicală modernă și extrem de necesară”, au transmis membrii Erbașu în data de 4 februarie.
Echipele au precizat că lucrările de epuismente și terasamente necesare pentru execuția corpurilor de clădire au fost realizate în proporție de 95%, ceea ce înseamnă aproximativ 90.000 mc de terasamente executate.

De asemenea, s-au finalizat lucrările de sprijinire și protecție a malurilor, prin torcretarea taluzurilor și execuția celor 184 de piloți forați, cu adâncimi cuprinse între 10 și 12 metri, alături de grinda de coronament aferentă acestora.
Beneficiarul proiectului: Primăria Oradea și Spitalul Clinic Județean de Urgență Bihor, prin fonduri PNRR alocate de Ministerul Sănătății
”În paralel, betonul de egalizare a fost turnat pe o suprafață de aproximativ 13.500 mp, din totalul de 15.000 mp, ajungând astfel la un progres de 90%. Totodată, a fost finalizat primul canal tehnic de sub radier, iar pentru celelalte două canale s-au realizat lucrările de hidroizolație, armare și turnarea radierelor, urmând execuția pereților. În continuare, se lucrează la execuția hidroizolației radierului pentru corpurile C1, C2 și C3, precum și la cofrarea și armarea acestuia”, a mai punctat societatea.

Proiectanți: Construcții Erbașu, Cubicon Invest, Mansart Corporate și Professional Tech Construct Design (PTCD).
Compania Erbașu anunță începutul unui proiect major în domeniul sănătății: Societatea va construi un nou spital județean de urgență, cu aparatură medicală de ultimă generație
La finalul lunii ianuarie, Reprezentanții companiei Erbașu au anunțat începerea lucrărilor pentru noul Spital Județean de Urgență situat în Giurgiu.
Este vorba despre un nou proiect ambițios finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență.
Construcții Erbașu: ”Suntem încântați să vă anunțăm începerea unui nou proiect: noul Spital Județean de Urgență Giurgiu”
”Ne asumăm responsabilitatea de a valorifica experiența noastră și de a aplica cele mai înalte standarde de calitate în construcții, transformând această viziune într-un nou proiect concret. Stați alături de noi pentru a descoperi fiecare etapă a acestui proiect extrem de important pentru infrastructura medicală,” au precizat membrii companiei de construcții.