10.7 C
București
vineri, 26 aprilie, 2024

”Plantăm speranță”: 5.000 de puieți de stejar și frasin vor fi plantați în Satu Mare

Campania este organizată de Asociația “Free Way”

Sâmbătă, 1 Aprilie, un teren cu o suprafață de 1.3 hectare din orașul Livada din Satu Mare va deveni mai verde cu ajutorul asociației “Free Way”.

Potrivit comunicatului publicat de membrii asociației, orașul ”va prinde rădăcini cu ajutorul unor voluntari entuziaști”.

Campania organizată de asociația din Satu Mare este intitulată ”Plantăm speranță”

Astfel, începând cu ora 09:00, la Livada se vor planta 5.000 de puieți de stejar și frasin. Sunt așteptați un număr de 250 de persoane din partea voluntarilor și a firmelor care doresc să fie partenere în acest proiect.

În egală măsură, organizatorii au anunțat că pun la dispoziția participanților cazmale, dar și apă, cafea și mâncare. Totodată, aceștia asigură transportul persoanelor care doresc să participe la acțiune.

Toți voluntarii care doresc să participe la acțiunea de împădurire pot apela numerele de telefon 0770852489 sau 0741150891.

Susținători ai evenimentului:

Sponsori: Libraria Compas, Taygan Metal Press, Climazone, Septimiu ITP, Auchan Satu Mare, Viwrek Graphic.

Parteneri: Ocolul Silvic Ardud, Primăria comunei Medieșu Aurit, Primăria orașului Livada.

Asociația “Free Way” este o organizație non-profit care se angajează să îi ajute pe cei aflați în nevoie, prin diverse acțiuni caritabile

Credem în puterea bunăvoinței de a ne ajuta comunitățile și de a crea o lume pozitivă. Suntem mai puternici împreună. Organizația noastră caritabilă face tot posibilul pentru a avea un mediu mai curat pentru generațiile noastre viitoare”, transmit membrii asociației.

Latest news
știri