18.4 C
București
duminică, 8 septembrie, 2024

Tribut olimpic la Fântânile Urbane din Piața Unirii: Show-uri spectaculoase cu muzică și lumini pentru sportivii români

În perioada 26-28 iulie, România va sărbători 100 de ani de la prima sa medalie olimpică

Performanţa olimpică a sportivilor români va fi sărbătorită, începând din 26 iulie, prin show-uri de apă, muzică şi lumini, la Fântânile Urbane din Piaţa Unirii, din Bucureşti.

În weekend-ul 26, 27 şi 28 iulie, vizitatorii Fântânilor Urbane vor putea vedea şi spectacole cu peste 150 de drone, care vor reprezenta disciplinele sportive care au adus glorie olimpică României.

Apa Nova: ”Noua temă a spectacolelor de apă, muzică şi lumini din centrul Bucureştiului reprezintă un tribut adus excelenţei şi perseverenţei sportivilor noştri”

În contextul celebrării a 100 de ani de la câştigarea primei medalii olimpice de către România, noua temă a spectacolelor de apă, muzică şi lumini din centrul Bucureştiului reprezintă, de fapt, un tribut adus excelenţei şi perseverenţei sportivilor noştri, transformând Fântânile Urbane într-o scenă vibrantă a performanţei şi inspiraţiei”, anunţă Apa Nova într-un comunicat publicat de Adevărul.

Accesul la spectacolele de la Fântânile Urbane este gratuit pentru toţi vizitatorii

Programate în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, spectacolele de la Fântânile Urbane din Piaţa Unirii, cu o durată de aproximativ 45 de minute, se desfăşoară anul acesta cu începere de la ora 21:30 în luna iulie, de la ora 21:00 în luna august, iar în septembrie, de la ora 20:00.

Accesul este gratuit pentru toţi vizitatorii, iar în zilele şi în intervalul orar al spectacolelor, traficul rutier este restricţionat pe Bulevardul Unirii, în zona fântânilor, între Bulevardul Dimitrie Cantemir şi Splaiul Independenţei.

spot_img
Latest news
știri