22.8 C
București
vineri, 20 septembrie, 2024

Fost ofițer de informații american spune că SUA are nave extraterestre capturate

SUA ar ascunde un program de lungă durată care recuperează și face inginerie inversă cu obiecte zburătoare neidentificate. A mărturisit miercuri un fost ofițer de informații al forțelor aeriene în fața Congresului.

Pentagonul a negat afirmațiile sale, care au fost făcute la o audiere în fața unei subcomisii de supraveghere a Camerei. Mărturia foarte așteptată a maiorului în retragere David Grusch face parte din cea mai recentă incursiune a Congresului în lumea OZN-urilor. Grusch a spus că a fost rugat în 2019 de către șeful unui grup de studiu al OZN-urilor. Trebuia să identifice toate programele foarte clasificate legate de misiunea grupului de lucru. La acea vreme, Grusch a fost detaliat Oficiului Național de Recunoaștere al SUA. „În timpul îndatoririlor mele oficiale, am fost informat despre un program de recuperare a accidentelor OZN. Programul durează de mai multe decenii și vizează și ingineria inversă la care mi s-a refuzat accesul”. A spus acesta.

Grusch acuză activități non-umane

Grusch a spus că probabil că SUA au fost conștiente de activități „non-umane” încă din anii 1930. Pentagonul a negat afirmațiile lui Grusch de mușamalizare. Într-o declarație, purtătorul de cuvânt al Departamentului Apărării, Sue Gough, a negat tot. Aceasta a spus că anchetatorii nu au descoperit „nicio informație verificabilă. Una care să susțină afirmațiile că vreun program privind posesia sau inginerie inversă a materialelor extraterestre există”. Grusch spune că a devenit avertizor guvernamental după descoperirea sa. Și s-a confruntat cu represalii pentru că s-a prezentat. El a refuzat să fie mai specific cu privire la tacticile de răzbunare, invocând o anchetă în curs. „A fost foarte brutal și foarte nefericit. Unele dintre tacticile pe care le-au folosit m-au rănit atât profesional, cât și personal”, a spus el.

Pentagonul neagă orice implicare

Parlamentarii din ambele partide l-au întrebat pe Grusch despre studiul său despre OZN-uri. Și despre consecințele cu care s-a confruntat și cum ar putea afla mai multe despre programele guvernamentale UAP. Oficialii Pentagonului au declarat în decembrie că au primit „câteva sute” de noi rapoarte. De la lansarea unui efort reînnoit de investigare a rapoartelor despre OZN-uri. „Nu am văzut nimic și suntem încă foarte devreme. Ceea ce ne-ar face să credem că oricare dintre obiectele pe care le-am văzut sunt de origine extraterestră”. A declarat Ronald Moultrie, subsecretarul apărării pentru informații și securitate. la momentul. „Orice sistem neautorizat din spațiul nostru aerian îl considerăm o amenințare la adresa siguranței”.

spot_img
Latest news
știri