27.5 C
București
luni, 1 iulie, 2024

Continuă promovarea alimentaţiei sănătoase: Vizitatorii Art Safari sunt invitaţi la picnic în muzeu

Art Safari a găzduit mai multe evenimente inedite, printre care un târg de adopţii de căţei sau clase de yoga, cu scopul de a promova un stil de viață sănătos, sustenabil și cât mai aproape de natură

O nouă expoziţie temporară la Art Safari de la Palatul Dacia-România, ”Picnic la Muzeu”, reuneşte lucrări de artă, doar din colecţii private, semnate de Ipolit Strâmbu, Francisc Şirato, Henri H. Catargi, Dimitrie Berea, Francisc Gall, Ion Pacea, Vasile Grigore, transmite News.ro.

În egală măsură, vizitatorii pot admira şi o cromolitografie a lui Salvador Dali.

Publicul este invitat să ia prânzul, în galeria Art Safari în perioada 27 iunie – 21 iulie: mâncarea poate fi comandată de la stand sau adusă de acasă

Intrarea la această expoziţie este inclusă în biletul general al Pavilionului iar mâncarea poate fi comandată de la stand sau adusă de acasă.

Prin această iniţiativă, oamenii sunt încurajaţi să mănânce sănătos, în pauza de masă, într-un cadru neconvenţional.

Vizitatorii primesc pătură pentru picnic la intrarea în expoziţie

Timpul petrecut la picnic este limitat, în funcţie de numărul de vizitatori, mai transmite sursa citată.

Lelia Mancaş, director marketing Edenred, a ținut să puncteze că expoziţia ”Picnic la muzeu” este o oportunitate pentru noi de a reitera importanţa mesei pentru noi, nu doar din perspectiva unei alimentaţii sănătoase, dar şi în ceea ce priveşte conectarea cu cei dragi.

Este mult mai mult decât a avea o hrană sănătoasă, este vorba despre a împărtăşi momente. Ceea ce facem la Edenred este să creăm un ecosistem de beneficii pentru angajaţi prin care aceştia se pot bucura de viaţă atât la muncă, cât şi în afara acesteia, fie că vorbim de hrană sănătoasă, fie că vorbim de hrană pentru creier, pentru că avem produse care ne încurajează să ne petrecem timpul la muzeu sau la teatru, sau la concerte. Considerăm că este oarte important să avem un echilibru între viaţa profesională şi viaţa personală”, a declarat Lelia Mancaş.

Manager Art Safari: ”Am reuşit să spargem multe bariere şi, după târgul de adopţii de căţei de săptămâna trecută şi clasele de yoga pe care le vom organiza, avem şi o mică pauză, un Picnic la muzeu”

E un concept extrem de îndrăzneţ pentru România, dar noi de bucurăm că, exact ca exemplele de secol XIX dar şi de secol XXI din această expoziţie, putem să ne uităm într-adevăr la artă, hrană pentru minte şi pentru suflet, dar putem şi să mâncăm în timp ce privim aceste lucrări, Expoziţia este realizată special pentru un picnic la muzeu, avem de la Salvador Dali până la apreciatul Ipolit Strâmbu, o lucrare cu aceste trei doamne care se relaxează după un picnic în grădină”, a afirmat, la vernisaj, Ioana Ciocan, manager Art Safari.

spot_img
Latest news
știri