Foto: Facebook/Infrastructură 5
Foto: Facebook/Infrastructură 5

Echipa societății Infrastructură din Sectorul 5 al Municipiului București a anunțat că este zilnic mobilizată pe teren pentru a investi în lucrări noi și moderne, dar și pentru a avea grijă de comunitate.

Societatea Infrastructură: ”Împreună putem face o diferență”

Reprezentanții companiei au transmis că au montat noi coșuri de gunoi pe strada Ileana Cosânzeana cu scopul de a menține curățenia în sector și de a proteja mediul înconjurător.

Acum avem montate noi coșuri de gunoi pe strada Ileana Cosânzeana! Menținem sectorul nostru curat și prietenos cu mediul fiindcă împreună putem face o diferență!”, se arată în comunicatul publicat astăzi, 28 iunie, pe contul de Facebook al societății.

Modernizare și Siguranță: Echipa Infrastructură S5 continuă să aducă numeroase îmbunătățiri în Sectorul 5 al Capitalei

Pe 9 mai, echipa Infrastructură S5 a reluat activitatea cu forță după Sărbătorile Pascale.

Lucrătorii sunt dedicați îmbunătățirii infrastructurii în Sectorul 5, axându-se pe străzile Petre Păun, Dumbrava Nouă, Pleșani, Strada Făt Frumos, Intrarea Cisia, Cobadin și Calea Rahovei.

Au fost montate garduri noi, reparate trotuare și schimbate borduri, pentru siguranța și confortul locuitorilor.

De asemenea, au fost realizate fundații pentru cablurile sistemului de iluminat public și reparații la intrările de blocuri.

Ca de fiecare dată, echipa rămâne angajată în promovarea incluziunii și protecției mediului, aducând îmbunătățiri semnificative în comunitate, inclusiv accesibilitate sporită pentru persoanele cu dizabilități și iluminat stradal îmbunătățit.