17.2 C
București
vineri, 17 mai, 2024

Parcul Eroilor Sanitari a fost renovat de echipa primarului Cristian Popescu Piedone

Zona a fost complet transformată și modernizată

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a vorbit despre finalizarea unui proiect major de renovare și modernizare a Parcului Eroilor Sanitari.

Parcul este una dintre zonele centrale ale Sectorului 5 din Capitală, asigurând intrarea în cartierul Cotroceni. Tot aici este situat și Palatul Prezidențial.

Potrivit declarațiilor primarului, proiectul de modernizare a implicat o serie de intervenții esențiale pentru transformarea parcului.

Edilul Sectorului 5 a anunțat că parcul a fost modernizat integral, prin plantarea de puieți, plante decorative, dar și amenajarea a 14.000 de metri pătrați de gazon

Astfel, au fost plantate 24.000 de plante, împreună cu 500 de puieți de arbori, și au fost instalate nu mai puțin de 130 de bănci.

De asemenea, au fost amenajați 14.000 de metri pătrați de gazon.

Cristian Popescu Piedone a vorbit despre parcursul de transformare al Parcului Eroilor Sanitari, aducând în discuție și starea deplorabilă în care se afla acestă locație în trecut

Prea mulți ani… a fost umilit, ignorat și i-a fost rușine! Prea mulți ani, oamenii l-au ocolit și l-au compătimit pentru mizeria care-l sufoca, pentru wc-ul care găzduia doar infecție și șobolani, pentru aleile știrbe, strâmbe și crăpate, pentru buruienile de peste tot, pentru iarba lui… uscată!”, a declarat primarul Sectorului 5 din București.

Piedone: ”Acest parc este o emblemă a Sectorului 5”

Primarul a făcut un apel către locuitorii sectorului, cerându-le să respecte noul aspect al parcului și să evite vandalismul.

Acest proiect de modernizare a Parcului Eroilor Sanitari reprezintă un pas semnificativ în îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din Sectorul 5, reflectând eforturile susținute ale primarului și a echipei sale.

spot_img
Latest news
știri