16.7 C
București
luni, 23 septembrie, 2024

Activitate de igienizare a pădurii Tunari din județul Ilfov: înscrierile se pot face până în data de 5 iunie

”Sambătă, 10 iunie, între 10:00 si 13:00 te invităm alături de noi în pădurea Tunari, Ilfov, echipați cu mănuși și saci pentru deșeuri, să dăm o mână de ajutor naturii”, au transmis membrii WWF

Organizația World Wildlife Fund din România lansează o nouă campanie de igienizare care va avea loc în pădurea Tunari, în 5 iunie, dată la care este sărbătorită “Ziua Mondială a Mediului Înconjurător”.

“Ziua Mondială a Mediului Înconjurător”, cunoscută mai ales sub denumirea de “Ziua Mediului” este sărbătorită pe 5 iunie, în fiecare an, începând cu 1972.

De atunci, a devenit o platformă importantă de conștientizare cu privire la problemele de mediu, de promovare a practicilor sustenabile și de încurajare a acțiunilor de protejare a planetei.

WWF: ”Sărbătorim Ziua Mondială a Mediului și acționăm pentru un viitor sustenabil”

Anul acesta, pe 5 iunie, te provocăm să trăiești o zi fără plastic. Aceasta este o oportunitate de a sărbători mediul înconjurător și de a lua măsuri pentru a reduce deșeurile din plastic. Alegând materiale alternative și reducând dependența de plasticul de unică folosință, putem avea un impact pozitiv asupra mediului. Ia parte la această provocare și folosește hashtag-ul #FaraPlasticInNatura pentru a inspira și alți oameni să se implice”, au transmis membrii organizației pentru protecția mediului.

Organizația World Wildlife Fund din România: ”Sâmbătă, 10 iunie, între 10:00 si 13:00 vă invităm alături de noi în pădurea Tunari, județul Ilfov, echipați cu mănuși și saci pentru deșeuri, să dăm o mână de ajutor naturii. Înscrie-te voluntar și ajută-ne să curățăm natura bucățică (de plastic) cu bucățică”

Cei interesați se pot înscrie aici.

Potrivit inițiatorilor campaniei, numărul de locuri este limitat și se vor aloca în ordinea înscrierii.

Confirmarea înscrierii va fi transmisă telefonic sau prin email.

spot_img
Latest news
știri