19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie, 2024

Începe a 7-a ediție a Green Tech & Film Festival, un eveniment care promovează un viitor mai ecologic și mai durabil

Festivalul va dura până pe data de 3 iunie

Green Tech & Film Festival revine cu a șaptea ediție, dedicată promovării conștientizării de mediu și dezvoltării durabile în România.

Până pe 3 iunie, festivalul se va desfășura atât fizic la Promenada Mall, Cinema Elvire Popesco, cât și online, oferind un program hibrid accesibil tuturor.

Misiunea Green Tech & Film Festival, înrădăcinată în educație și conștientizare, se aliniază cu nevoia critică de a aborda criza climatică pe fondul provocărilor de mediu în creștere

Prin expoziții captivante, conferințe și documentare de impact, Green Tech & Film Festival își propune să inspire acțiune și să inspire audiența în direcția unor alegeri durabile. Pentru ediția din 2024, festivalul aduce împreună parteneri relevanți precum Ambasada Suediei la București, Smart City Sweden, Every Can Counts, Promenada Mall, Stratos, WWF și Pactul Climatic European”, se arată în comunicatul organizatorilor.

Aceste parteneriate subliniază angajamentul festivalului de a promova colaborarea și inovația pentru un viitor durabil.

Recunoscând importanța incluziunii, evenimentele și conținutul selectat vor fi disponibile digital, asigurând accesibilitatea pentru un public global.

Școlile din toată țara vor avea acces la materiale educaționale online, promovând o cultură a durabilității în rândul tinerei generații

Green Tech & Film Festival invită indivizi, organizații și comunități să se alăture acestui efort colectiv pentru un viitor mai ecologic și mai durabil.

Fie că sunteți pasionați de tehnologie, film sau conservarea mediului, există ceva pentru toată lumea la ediția din acest an”, au mai adăugat organizatorii.

spot_img
Latest news
știri