19.9 C
București
sâmbătă, 27 iulie, 2024

O fabrică din Sebeș produce sisteme inteligente de colectare a ambalajelor de băuturi

Fabrica Envipco este localizată în centrul țării, în Sebeș, județul Alba, astfel încât să poată deservi ușor orice punct din România

Ministrul Mediului din România a publicat un nou anunț prin care informează că fabrica Envipco din Sebeș produce sisteme inteligente de colectare a ambalajelor de băuturi (RVM-uri).

Aceste sisteme de ultimă generație încurajează oamenii să recicleze sticlele de plastic și dozele de băuturi într-un mod responsabil, introducându-le în automate.

Mircea Fechet a vizitat fabrica din Sebeș: ”Felicit această companie pentru modul în care pune umărul la Hora Reciclării”

În egală măsură, ministrul Mircea Fechet a explicat că s-a aflat la fața locului pentru a vizita fabrica, dar și pentru a obține informații suplimentare în legătură cu modul în care funcționează aceste sisteme inteligente.

Am vizitat fabrica, alături de președintele liberal al CJ Alba, Ion Dumitrel și de primarul localității, Dorin Nistor. Operaționalizarea Sistemului Garanție-Returnare în România a intrat în linie dreaptă și este foarte important că avem capacitatea să susținem efortul prin aceste RVM-uri înființate la nivel national. Felicit această companie pentru modul în care pune umărul la Hora Reciclării și încurajez cât mai multe companii să preia acest model de bună practică”, se arată în comunicatul distribuit de Mircea Fechet pe contul de socializare.

Envipco este singura companie din țară care produce local, în județul Alba, automate de colectare a ambalajelor de băuturi, asigurând mentenanță și service cu echipa din România

Fabrica susține economia României prin producerea și distribuirea echipamentelor către toată Europa, precum și prin alegerea de furnizori locali.

Misiunea noastră este să oferim soluții eficiente din punct de vedere financiar și tehnologic pentru reciclarea ambalajelor de băuturi de unică folosință cu scopul de a crește rata de reutilizare a materiei prime și conservarea resurselor naturale limitate”, au transmis reprezentanții societății.

Ce oferă compania

  • Soluții eficiente din punct de vedere al costurilor, fiabilității operaționale și tehnologiei;
  • Cele mai compacte RVM-uri, ideale pentru locații cu spațiu limitat și singurul RVM care colectează vrac;
  • Tehnologie de ultimă generație ce asigură prevenirea fraudei și cea mai mare rată de compactare;
  • Expertiză la nivel local, cât și la nivel internațional;
  • Soluții personalizate și suport în funcție de nevoile comunității (echipamente, comunicare, materiale educative etc.);
  • Servicii de instalare rapide și eficiente;
  • Mentenanță periodică pentru garantarea funcționării perfecte a automatelor de colectare.
spot_img
Latest news
știri