18 C
București
luni, 16 septembrie, 2024

De la pisica nimănui, la membru al familiei: căutând mâncare pe aeroportul din Egipt, un pisoi a nimerit în avionul spre Anglia

O micuța pisică vagaboandă din aeroportul din Cairo a avut parte de o călătorie lungă și neașteptată spre Anglia. În doar câteva zile, a fost adoptată de o familie iubitoare

O întâmplare demnă de un scenariu de film a avut loc recent, având ca protagonistă o pisică egipteană care, după ce a căutat mâncare printre gunoaiele din aeroportul din Cairo, a ajuns pe neașteptate în Londra.

Pisoiul, care avea aproximativ o lună și jumătate, se plimba printre deșeurile din cafeneaua aeroportului și zona de încărcare.

Fiind flămândă și curioasă a ajuns, din întâmplare, în avionul Emirates Airlines.

Avionul din Egipt decola către Birmingham, Anglia.

Nimeni nu a observat-o pe micuța felină care continua să caute mâncare. Astfel, avionul a decolat cu tot cu noul ”pasager” neobișnuit la bord

După un zbor lung de peste 4.800 de kilometri, avionul a aterizat în Anglia. Aici, lucrătorii aeroportului din Birmingham au descoperit pisica ascunsă printre bagaje.

Aceștia au alertat imediat securitatea aeroportului, care a preluat pisica și a transportat-o la departamentul de medicină veterinară din Birmingham.

Pisoiul a fost supus unor analize și a fost ținut sub observație medicală timp de 14 zile.

Emirates Airlines s-a oferit să acopere costurile pentru îngrijirile medicale ale pisicii, deoarece puiul a beneficiat de statutul de ”pasager”

Deși Emirates Airlines s-a oferit să acopere costurile pentru îngrijirile medicale ale pisicii, considerând-o un pasager venit din Cairo, autoritățile britanice au insistat să o trateze ca pe orice altă pisică locală.

Mai mult, i-au dat numele ”Cairo”, în onoarea locului de unde provenea.

După cele 14 zile de observație, pisica ”Cairo” a fost declarată sănătoasă și pregătită pentru a fi adoptată.

”Cairo” a fost adoptată în mai puțin de o săptămână

Autoritățile din Birmingham au lansat un anunț către familiile din Anglia, iar în mai puțin de o săptămână, au primit numeroase cereri de adopție.

Astfel, pisica vagaboandă care își căuta mâncare prin aeroportul din Cairo a ajuns să trăiască o viață complet diferită în Anglia.

A călătorit în Europa, a primit tratament de lux, i s-a oferit un nume și, în cele din urmă, și-a găsit o familie iubitoare, chiar în inima Angliei.

spot_img
Latest news
știri