7.2 C
București
duminică, 20 octombrie, 2024

Încep edițiile de toamnă ale programelor Rabla Clasic și Rabla Plus

Anunțul a fost făcut de Mircea Fechet

Ministrul Mediului din România a precizat că, în curând, vor fi lansate edițiile de toamnă ale programelor Rabla Clasic și Rabla Plus.

Declarațiile au fost făcute în cadrul unei vizite la Centrul Tehnologic al Grupului Renault de la Titu, Dâmbovița,

Programele vor fi lansate în cursul zilei de mâine, 1 septembrie

Aceste inițiative sunt destinate tuturor categoriilor de beneficiari și au scopul de a încuraja utilizarea vehiculelor cu emisii reduse.

Mircea Fechet a subliniat că România a fost în măsură să producă vehicule cu emisii reduse, adoptând cele mai avansate tehnologii disponibile la nivel global.

Acest trend de retehnologizare se preconizează că va continua și în anii următori, consolidând astfel poziția României ca un jucător semnificativ în industria auto europeană.

Lansăm, la 1 septembrie, edițiile de toamnă ale programelor Rabla Clasic și Rabla Plus, pentru toate categoriile de beneficiari. M-am bucurat să fac acest anunț astăzi, în cadrul vizitei mele de la  Centrul Tehnologic al Grupului Renault de la Titu, din Dâmbovița”, se arată în cominicatul publicat pe contul de Facebook.

Ministrul Mediului, despre edițiile de toamnă ale programelor Rabla Clasic și Rabla Plus: ”România produce deja vehicule cu emisii reduse, adoptând cele mai noi tehnologii disponibile la nivel global”

Cu abordarea corectă, toate aceste provocări privind țintele europene de emisii de la autovehicule, pot crea oportunități de dezvoltare pentru industria autohtonă și îmi doresc ca MMAP să contribuie direct la acest proces”, a conclus Mircea Fechet.

spot_img
Latest news
știri